Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Haziran 2016

Ağrılılar’dan Esnafa ve Hemşerilerine İftar

Arnavutköy Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Arnavutköy esnafına ve hemşerilerine yönelik bir iftar programı düzenledi.

Şafak Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programına siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, işadamları, esnaflar ve bir çok Ağrılı vatandaş katıldı. Arnavutköy Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Başkanı İsmail Aksu ve yönetimi iftar programına katılan davetlileri kapıda karşılayarak, teker teker ilgilendi.
agri3
“Bu atmosferi görüp gururlanmamak mümkün değil”
Katılımın doğun olduğu iftar programında bir konuşma yapan Arnavutköy Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Başkanı İsmail Aksu programa katılanlara teşekkür etti. Aksu konuşmasında, “Bugün burada bu atmosferi görüp gururlanmamak mümkün değil. Çünkü görüyorum ki burada sadece Ağrılı hemşerilerimiz değil bir çok kesimden dostlarımız bizi kırmayarak davetimize icabet etti. Bu da bizi onurlandırdı. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.
agri2

agri9

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Çanakkale Şehitleri Anıldı

Çanakkale Şehitleri Anıldı

Tasarım | Enba