Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, SİYASET 23 Ekim 2015

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı Yerel Basınla Buluştu

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi.

SKM Başkanı Siğbetullah Şahin başkanlığında bir araya gelen ilçe yönetimi ve gazeteciler, gündemi değerlendirerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular. Programda  İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ve SKM Başkanı Siğbetullah Şahin basının sorularını yanıtladı.

“Diğer Partilere Giden Oylarımızı Yeniden Partimize Kazandırmak İçin Çalışıyoruz”
Seçim gündemiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan SKM Başkanı Şahin, “Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde HDP’ye diğer partilerden olduğu gibi Ak Parti’den de oy veren vatandaşlarımız olmuştur. Biz Ak Parti olarak HDP’ye hatta diğer partilere giden oylarımızı yeniden partimize kazandırmak için çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde partimize hiç oy vermemiş vatandaşlarımızın oylarını da kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz seçimlerdeki yanlışları tekrar etmemek için 1 Kasım seçimlerine giderken farklı bir strateji oluşturduk” diye konuştu.

Arnavutköy Çok Şanslı Bir İlçemiz
Daha sonra söz alan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, “Arnavutköy çok şanslı bir ilçemiz. Bildiğiniz gibi Ak Parti hükümeti zamanında burası ilçe oldu. Ayrıca çılgın proje diye adlandırdığımız projeler bu bölgeye yapılıyor. Dünyanın en büyük havaalanı Arnavutköy sınırları içinde yapılıyor. Yakın gelecekte İstanbul’un en gözde ilçelerinden birisi olacak” dedi. Seçim çalışmalarını da değerlendiren Yaşar, “1 Kasım genel seçimleri ülkemiz ve milletimiz adına çok önemlidir. Ak Parti olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Halkımızdan büyük teveccüh var, inşallah tek başına iktidarız” dedi.

“Partimiz Ne Görev Verirse O Yönde Hizmet Etmeye Devam Ederim”
Bir gazetesinin Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner’e “2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı adayı olacağınız yönde dedikodular var. bunları nasıl değerlendiriyorsunuz aday olacak mısınız?” sorusu üzerine Üner, “Önümüzde 1 Kasım genel seçimleri var. Bu seçimi başarıyla atlatıp tek başına iktidara gelmek istiyoruz. bütün enerjimizi buna harcıyoruz. Yerel seçimler ile ilgili şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz ama bu dönem ilçe başkanlığını bırakmayı düşünüyorum. 3 dönemdir ilçe başkanıyım. Bundan sonra partimiz ne görev verirse o yönde hizmet etmeye devam ederim. Partim yaptığım hizmetler için teşekkür edip sen mesleğini yap, avukatlık yap da diyebilir veya başka bir görevde verebilir. Her iki durumda da saygı duyarım ve partimiz adına çalışmalarıma devam ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba