Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 20 Ekim 2015

“Hizmet İçin Hadımköy Mahallesi’ne Adayım”

1 Kasım seçimlerinde Hadımköy Mahalle muhtarlığının güçlü adaylarından Sultan Korkmaz, “Hadımköy’e hizmetleri taşıyacağım” dedi. Sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Hadımköy Mahalle Muhtarı Karaali Derin’in yerine geçecek olan muhtar adayları 1 Kasım için yarışıyor. Bölgenin tanınmış esnaflarından Sultan Korkmaz, Hadımköy Mahalle Muhtarlığı’na aday oldu.
Hizmet Kurumlarla İletişimden Geçer
Hadımköy’ün genç muhtar adayı Sultan Korkmaz, muhtarlığın ilçenin diğer birimleriyle ilişkilerin güzel yürütülmesinden geçtiğini söyleyerek, “Beni Hadımköy halkı çok iyi tanır. Burada geçmiş dönemde de yine halkın içinde birisi olarak, siyasi kurumlarla, kamu ve belediye kurumlarıyla ilişkilerim sürekli olmuştur. Bu anlamda ben eğer 1 Kasım’da Hadımköy Mahalle Muhtarı olursam buraya Arnavutköy Belediyesi’nin olsun, kaymakamlığın hizmetleri olsun bölgeye en iyi ve adaletli şekilde gelmesini sağlayacağım. Hadımköy Mahallesi eski yerleşik bölgenin yanı sıra TOKİ’de önemli bir bölümünü kapsamakta. Ben hizmete geldiğimde muhtarlığın bir tanesini burada merkezde bir diğerini TOKİ içerisinde açacağım. Günün yarısını merkezde geçirdiysem öğleden sonrasını TOKİ içerisinde geçireceğim. Hadımköyümüz çok güzel bir yer. Burada Eşkinoz Deresi çevresi belediyemiz tarafından yapılıyor. Ben bu dere çevresinin tamamen yürüyüş güzergahı olması için çalışacağım. Gerekse bisikletle dere çevresinde, gerekse ailelerin akşamları rahatlıkla gezip dolaşabileceği güvenli bir alan oluşturmak için elimden geleni yapacağım” dedi.
Daha Yaşanılır Bir Hadımköy İçin
Hadımköy Mahalle Muhtar adayı Sultan Korkmaz, mahalle içerisinde bazı bölgelere minibüslerin gitmediği için vatandaşın sıkıntı yaşadığına işaret ederek, “vatandaşımız İstanbul içinden yada işinden merkeze geldikten sonra evine gitmek için taksi tutmak zorunda kalıyor. Bazı yerlere otobüs, minibüs hattı yok. Ben özellikle bu bölgelere minibüsün güzergahlarını yetkililerle görüşüp vatandaşın bu sıkıntısını gidereceğim. Amacım Hadımköy’ü daha yaşanılabilir bir merkez haline getirmek. Bizim insanımızın insana saygısı çok yüksektir. Burada biz hep bir aileyiz. Güzel bir yarış sonunda halkımın doğru karar vereceği umudu taşıyorum. Hadımköy için gece gündüz demeden çalışacak biriyim” şeklinde konuştu.

sultan korkmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba