Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, GENEL, MANŞET 17 Mart 2018

Ak Parti İlçe Başkan Adayı Selim Göral Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı

Bugün gerçekleşecek olan Ak Parti Arnavutköy İlçe Kongresi öncesi Diş Hekimi Selim Göral adaylıktan çekildi.
Diş Hekimi Selim Göral sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurdu.

İşte Göral’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;
“Değerli teşkilat mensupları, kıymetli Arnavutköylüler.
Bilindiği üzere 2017 yılı temmuz ayından itibaren Ak parti Arnavutköy ilçe teşkilatında kongre tarihi işlemektedir. 7 ay önce delege seçimi yapılmış olup kongrede oy kullanacak 400 delegemiz, üyelerimizin oylarıyla belirlenmiştir.
Sonrasında ön seçim (temayül) yapılmış ve adaylar il başkanlığında ve genel merkezde mülakata çağırılmıştır. Temayülde aday bile olmayan, açıktan hiçbir teşkilat mensubundan destek istemeyen bir ismin açıklanmış olmasından dolayı, teşkilat mensuplarımızın talep ve arzuları doğrultusunda şahsımında aday olacağını İl başkanlığımıza ve İlçe başkanlığımıza bildirip gerekli tüm çalışmalarımızı yaptım.
Kongreyi bizim kazanacağımız anlaşılınca delege listemi hukuksuz bir şekilde değiştirdiler.
Kongreye 7 gün kala delege listesinde ilkinde 12, ikincisinde 115 toplamda 127 isim değişikliği yapıldı.
Delege oldukları halde çıkarılan kişilerin hemen hemen tamamı bize destek verenlerdir. Delege vasfı taşımayıp sonradan listeye yazılan kişilerin tamamı diğer adaya yakın isimlerdir.
Bu değişiklik o kadar pervasızca yapılmıştır ki çok sayıda mahalle başkanımız ve ilçe y. yönetim kurulu üyemiz delegelikten çıkarılmıştır.
Bu hakkaniyetten ve siyasi ahlaktan uzak uygulamaya karşı 12/03/2018 tarihinde ilçe seçim kuruluna itirazda bulunduk. 14/03/2018 tarihinde itirazımıza olumsuz yanıt aldık.
Arazide delegelerimizin gönlüne giremeyip, kararlarını değiştiremeyenler, masa başında delegelerimizin isimlerini değiştirmişlerdir. Böylelikle kongrenin meşruiyetine gölge düşürmüşlerdir.
Bu süreçte şahsıma verdikleri destekle, diğer tarafı delege listesini değiştirme ayıbını boyunlarına asmak zorunda bırakan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim.
Bu durum üzerine beraber yola çıktığımız teşkilat mensubu arkadaşlarımızın ortak kararı ile adaylıktan çekilmiş bulunmaktayım.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba