Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 11 Ekim 2013

Ak Parti’de İlk Belediye Başkan Aday Adayı Demirhan Oldu

Yaklaşan 2014 yerel seçimleri ile ilgili Belediye başkanlığı ve Meclis üyeliği için aday adaylık başvuruları başladı. Arnavutköy Belediye Başkanlığı Aday adaylarından Av. Abdullah Demirhan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı. Cuma günü saat 15.30 sıralarında İlçe Başkanlığına giden Abdullah Demirhan ve kalabalık Basın ordusunu kapıda karşılayan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, “Abdullah bey’in deneyimli, donanımlı ve birikimli bir siyasetçi olduğunu vurgulayarak, deneyimlerinden yararlanmak istediklerini belirtti. Üner, Abdullah bey’in aynı zamanda hemşehrisi olduğunu belirterek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusundan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Üner konuşmasında, Belediye başkanlığı aday adaylığı için ilk müracaatı yaptıran Abdullah Demirhan’ın onur verdiğini belirterek, ilçe Başkanlığı olarak her adaya eşit mesafede durduklarını belirterek nihai kararı sayın Başbakanımızın vereceğini söyledi. Üner, Abdullah Demirhan’ın aday adaylığı tüm Arnavutköy halkına olduğu kadar, ülkemize, bölgemize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

Arnavutköy halkı için çalışacağım
Arnavutköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Av. Abdullah Demirhan da yaptığı konuşmada, “Önümüzdeki süreçte Arnavutköy’ün eksiklerini ve sıkıntılarını yakından takip ettiğini belirterek, var olan sıkıntıların ortadan kaldırılması için Belediye Başkanı seçildiği taktirde elinden geldiğince çevre ilçe Belediyeleri ve İBB ile koordineli çalışarak, Arnavutköy’ün sıkıntılarını sona erdireceklerini söyledi. Demirhan ayrıca, bölgenin ve Arnavutköy’ün kalkınması için gerekli bütün adımların atılarak, dünya ülkeleri ile entegrasyonu tamamlayacağız’ dedi. Daha sonra kendisini takip eden Basın ordusu ile birlikte bir restaurant’ta yemekli basın toplantısı düzenleyen Demirhan, Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arnavutköy’ün geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Arnavutköy’ün 50 Yıllık geleceğini planlıyoruz
“Arnavutköy halkının Başkanlık görevini kendilerine verdiği taktirde, halkın refah düzeyinin maksimum seviyeye çıkarmak için her türlü çabayı sarfedeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Biz Ak Parti olarak 11 yıldır ülkemizin kalkınması için zaten gereken her adımı atıyoruz. Önümüzdeki süreçte de ülke insanımızın ve tüm 76 milyon insanımızın hakkettiği refah düzeyine erişip daha iyi şartlarda yaşaması için her türlü çabayı sarfedeceğiz. Partimizdeki tüm kurullarımız ve başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemizin muasır medeniyet seviyesine çıkması için omuz omuza çalışacağız. Keza Arnavutköyümüzün de geleceği için şimdiden her türlü çalışmayı başlattık. Bizler Ak partinin Arnavutköy’de ki oy oranını %70-75’lere çıkarmak için uğraşacağız. Bu manada partimize dolayısı ile halkımıza hizmete edeceğiz. Arnavutköy’ün dünya kenti olabilmesi için gerekli altyapı, ulaşım, sportif, sağlık ve diğer alanlardaki yatırımlarını tamamlayıp en kısa sürede “Vizyon Kent” olması için çalışacağız. Şu anda Arnavutköy’ün 50 yıllık geleceğini planlıyoruz”.

Adaletli Yaklaşım sergileyeceğiz
Halkımızın özellikle imar konusundaki sıkıntılarını yakından takip ettiklerini belirten Demirhan, İnsanlarımızın en önemli ihtiyaçlarından birisi olan barınma ihtiyacı için yasalarımız ın emrettiği gibi, Çevre ve şehircilik Bakanlığı ile koordineli olarak adaletli bir yaklaşımla çalışıp toplumumuzun her kesimini için çalışacağız. Hiç kimseye dini, dili,ırkı ve inancına göre ayrımcılık yapmadan çalışacağız” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba