Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Ağustos 2019

Alahatdin Erkekliğe İlk Adımı Attı

Çavuşoğulları Pide & Döner’in işletmecilerinden Hüseyin Kantarkıran’ın oğlu Alahatdin düzenlenen muhteşem sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

Etzade Restaurant’ta gerçekleşen sünnet düğününe Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, işadamları, esnaflar ve birçok davetli katıldı.

Hüseyin ve Yelda çifti misafirlerini girişte karşılayarak yakından ilgilendiler. Daha sonra ise masaları dolaşan Kantarkıran ailesi yaşadıkları mutluluğu sünnet törenine katılan davetlilerle paylaştı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sünnet merasiminde misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Çocuklar için ayrı bir alan oluşturulurken, çocuklar burada halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma yarışması gibi değişik oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi.

Davetlilere Teşekkür

Hüseyin Kantarkıran düğüne katılan davetlilere teşekkür ederek, “Böylesine önemli bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için ve davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Oğlumuz Alahatdin’in sünnet merasimi için toplanmış bulunmaktayız. Yüce Rabbim bize bu günleri gösterdi, inşallah damat olduğu günleri de gösterir. Vatana ve millete hayırlı evlat olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra takı merasimine geçildi ve uzun kuyruk oluştu.

 

TEŞEKKÜR

OĞLUMUZ ALAHATDİN’İN SÜNNET DÜĞÜNÜNE KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN TÜM DOSTLARIMIZA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

KANTARKIRAN AİLESİ

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba