Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Mayıs 2014

Arif Dede’den teşekkür ve veda mesajı

Arnavutköy kurucu Milli Eğitim Müdürü Arif Dede başka bir göreve atanmasının ardından bir veda mesajı yayınladı:

İşte o mesaj:

DEĞERLİ MESAİ ARKADAŞLARIM, ÖĞRENCİLERİM,
DOSTLAR VE ARKADAŞLARIM
06.06.2008 tarihinde kurucu müdür olarak atandığım Arnavutköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanlığı görevine atanmam nedeniyle geçici olarak yürüttüğüm bu göreve Mehmet DAĞ’ın görevlendirilmesi nedeni ile görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

Göreve başladığım gün yayımladığım mesajımda;
Görevimiz sırasında mesai mevhumu gözetmeden, insan unsurunu önemseyen adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetişim anlayışı uygulayarak; eğitim hizmetinden yararlananların, hizmeti sunanların, hizmetten etkilenenlerin görüş ve katkılarının başarımıza katkı sağlayacağı, bu nedenle görevi, unvanı, konumu ne olursa olsun eğitim konusunda katkı sunmak isteyen herkesin düşüncelerini, sahip olduğu iletişim imkânlarını kullanarak (bizzat görüşerek, telefonla, elektronik posta ile vb.) katkı sunmasını beklediğimi belirtiştim.

Görev yaptığımız süre içerisinde mesai arkadaşlarımla birlikte, bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, herkesin tereddütsüz gelebildiği, kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstererek makamlarımızdan çok, alanda olmanın gayreti içerisinde olduk. Tüm camiamıza ayırım yapmadan hizmet ederek herkesin sorununu dinleyip, çözme gayreti içinde bulunarak ilçemizde müdürlüğümüz yöneticilerine güveni ve iş barışını sağlamanın mutluluğunu yaşadık.

Geçen bu süre içerisinde sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan başta İl Millî Eğitim Müdürlerimiz ve Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerine, kaymakamlarımıza, belediye başkanımıza, daire müdürlerimize, gösterdikleri büyük özveri ve coşku ile her zaman yanımda hissettiğim müdürlüğümüz şube müdürlerine ve personeline, tüm okul ve kurum müdürlerimize, müdür yardımcılarına, çocuklarımızı millî, ahlaki, insani ve evrensel değerlerle yetiştirmek üzere emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer hayırseverlerimize, yazılı ve görsel basın mensuplarımıza, eğitim-öğretim alanında büyük duyarlılık gösteren değerli Arnavutköy halkına, sivil toplum kuruluşlarına, kıymetli okul aile birliği başkan ve üyelerine ve değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bilmeyerek ve çeşitli nedenlerle üzdüğümüz kişiler olmuşsa helalleşmek için bekliyorum. Tüm camiamıza ve Arnavutköy halkımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Ayrılsak da dostluklarımızın her zaman devam edeceğini ve istekleri olduğunda yardımcı olacağımın bilinmesini diliyorum.
Görevi huzurla devrettiğim yeni İlçe Müdürümüz Mehmet DAĞ’a başarılar diliyorum.
Saygılarımla.

Yeni Müdür Mehmet Dağ görevi devraldı
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Dağ ,Arif Dede ile birlikte yaptıkları toplantıda birlikte foroğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba