Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 16 Mayıs 2014

Siyasi Partilerin Arnavutköy İlçe Başkanları Soma İçin Mesaj Yayınladı

Manisa’ya bağlı Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yüzlerce vatandaş hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar için siyasi partilerin Arnavutköy ilçe başkanları sosyal medyada kendi hesaplarından mesaj yayınladılar.

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner;
“Somada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Soma üzerinden siyaset yapan zihniyet…dua dua”

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan;
“Maden patlamasında yer altında kalmış kardeşlerimize (bilhassa Yunus peygamberin duasiyla) dua edelim… La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin… Amin. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.”

CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan;
“Soma’da kaybettiğimiz emekçi kardeşlerimiz için acımız büyüktür. Bu tür Vahim olayları önlemek için gelişmiş ülkelerde olduğu gibi modern ve güvenli tesisler kurmalı. 100 – 150 sene önceki kazaları örnek göstererek bu olay geçiştirilemez. İş güvenliği yasası taşeron sistemi ve özelleştirmelerin bu tür iş yerlerinde ki uygulamalar için gözden geçirilmeli. Sistemin sağlıklı yürümediğini anlamak için daha çok insanımızın ölmesini bekleyemeyiz.”

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal;
“Soma’da maden faciasında hayatını kaybeden işçi kardeşlerimiz için şu anda kurtarılmayı bekleyen işçi kardeşlerimizin sağ salim kurtulması için tüm Türkiyeyi duaya davet ediyorum. Allah’ım sen herşeye kadirsin acımız çok büyük sen yardım et sen kurtar.”

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba