Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 17 Mayıs 2014

Arnavutköy Muhtarlar Derneği Kongresini Gerçekleştiremedi

Arnavutköy Muhtarlar Derneği olağanüstü kongresi salt çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Muhtarlar Derneğinin kongresi haftaya ertelendi.

Muhtarlardan Sitem
Kongreye gelen muhtarlar gelmeyen muhtarlara sitem ettiler. 20 – 30 km yoldan geldiklerini vurgulayan muhtarlar, “Biz 20 – 30 km yoldan çıkıp geliyoruz merkeze yakın olan muhtarlar kongreye gelmiyor. Bunda bir kasıt var” diyerek tepki gösterdiler.

Kongreye Ak Parti İddiası Damga Vurdu

Muhtarlar salt çoğunluğun sağlanamaması ve kongrenin ertelenmesi için muhtarları kongreye gelmemeleri konusunda Ak Parti İlçe Başkanlığından arandığını iddia ettiler.

 

Ak Parti İlçe Başkanlığından Açıklama
Ak parti İlçe Başkanı Ercan Üner bu iddia üzerine bir açıklama yaparak, “Böyle bir şey olabilir mi? Bunu iddia etmek bile ayrı bir garebet. Biz böyle bir seviyesizliğin içinde nasıl oluruz. Asla benim böyle bir şeyden haberim yok. Böyle bir şeyi asla tasvip etmem. Bizim konuyla bir ilgimiz yoktur” şeklinde açıklama yaptı.

Arnavutköy Muhtarlar Derneğinin kongresi salt çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle haftaya ertelendi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba