Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 23 Kasım 2013

Yüksel Emir MHP’den Başkan Aday Adayı

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi ) Arnavutköy İlçe Başkanlığına Yüksel Emir Arnavutköy Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Arnavutköy Belediyesi MHP Meclis Üyesi Yüksel Emir Arnavutköy Belediye Başkanlığı için MHP’den aday adayı olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu MHP Arnavutköy ilçe başkanlığına yaptı.

Yüzün üzerinde teşkilat mensubu ile İlçe Teşkilatı’na gelen Yüksel Emir’in adaylığı konusunda MHP Arnavutköy Teşkilat Başkanı Fatih Babacan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Babacan, “Yüksel Emir, hepimizin bildiği ve sevdiği bir aday adayımız”
İlk olarak MHP Arnavutköy Teşkilat Başkanı Fatih Babacan söz aldı. Babacan, “Biz burada on-onbeş aday adayı ile şov yapmak yerine, Arnavutköy’den ve teşkilatımızdan, bildiğimiz ve sevdiğimiz bir adayın etrafında toplanmak istedik. Bizim kriterlerimiz içinde zaten teşkilat üyesi olmayanların her hangi bir başvurusunu desteklememiz söz konusu değil. Bu yüzden Arnavutköy Belediyesi MHP meclis üyesi Yüksel Emir, hepimizin bildiği ve sevdiği bir adayımız. Biz de başvuruları için teşekkür ediyor, inşaallah hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Ülcü Ocakları Eski Başkanları, partimizin eski yöneticileri olmak üzere İstanbul’un farklı ilçelerinden, Tekirdağ’dan Yüksel beye destek için gelenleri görüyorum. Eski teşkilat başkanlarımızla birlikte arkasında olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Bu vesileyle burada bulunan bulunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Emir, herkese teşekkür etti
MHP Arnavutköy İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Babacan’dan sonra söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Emir söz aldı. Yüksel Emir; “Öncelikle burada bana destek vermek adına hazır bulunan herkese tek tek teşekkür ederim. Ben bu güne kadar Arnavutköy Belediyesinde meclis üyeliği yaptığım sürece her zaman halkın içinde olmaya gayret gösterdim. Belediye de yapmış olduğum öneri ve önergeleri basın mensubu arkadaşlarımla da paylaştım. Bu süreçte basın mensuplarıyla da devamlı irtibat içinde oldum. Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatımı resmi olarak sizlerin huzurunda teşkilat başkanım Fatih Babacan’a vermek istiyorum. Hepimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olur inşallah” şeklinde konuştu.

“Halkla İç İçe olacağım”
Gazetecilerin, “Arnavutköy için nasıl bir vizyon düşünüyorsunuz?” şeklindeki bir sorusu üzerine Yüksel Emir, “Ben öncelikle eğer başkan olursam halkı dinleyecem ve halkla iç içe olacağım. Çünkü buradaki halkın istekleri ve beklentileri Arnavutköy’ün vizyonunu etkili kılacaktır. Biz millete efendilik yapılmaz, hizmet yapılır düşüncesiyle hareket eden bir teşkilatız. Bugün Arnavutköy’de iktidar partisinin mahalle temsilcileri muhtarlardan etkili konuma gelmiştir. Halkın seçtiği ve devletin yetki verdiği muhtarımıza biz partimizin mahalle temsilcilerinden gerekli bilgiyi alıyoruz şeklinde söyleniyor. Yine aynı şekilde bir mahallede yapılan asfalt çalışmasının, o mahallenin Ak Parti’li mahalle temsilcisi tarafından asfaltlamayı yapan belediye yetkilisine burası MHP’ye oy verdi demesi üzerine asfalt çalışmasını bile engellediklerini biliyoruz. Ben Meclis üyesi seçildiğim gün partimi bir kenara bırakarak halk için çalışacağımı söylemiştim. Belediye Başkanı seçilirsem de bu böyle olacak. Partimin başkanı olmayacağım, üm Arnavutköy halkının başkanı olarak hizmet edeceğim” şeklinde cevaplandırdı.

“Arnavutköy’ün en büyük iki sorunu imar ve yol sorunudur”
MHP Arnavutköy Belediye Başkanı Aday Adayı Yüksel Emir, “Arnavutköy’ün belli başlı sorunları nelerdir?” şeklindeki bir soruya da, “Arnavutköy’ün en büyük iki sorunu imar ve yol sorunudur. Bu büyük iki sorun yıllardır çözülememiştir. Bu konuda belediyeyle yaptığımız görüşmelerde bize sürekli büyükşehirin çizdiği 5000’lik planları bahane olarak gösterdiler. Bu meselede olduğu gibi yol sorununda da topu hep büyükşehir belediyesine atarak, kendilerini yükten kurtardıklarını sanıyorlar. Oysa halen görevde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yıllar önce Arnavutköy’e tramvay gelecek demişti. Üzerinden yıllar geçti ve hala ne yol konusunda bir çalışma yapılıdı ne de tramvay ile ilgili bir çalışma yok. Arnavutköy’ün sanayicisinin büyük sorunları var, öğretmenlerin, eğitimcilerin ve öğrencilerin ciddi sıkıntıları var. Bnu halkın içinde gezerken veya mecliste görev yaptığım dönemde çok iyi gözlemleme imkanına sahip oldum. Görev yaptığım dönemde azınlık olmamıza rağmen iktidar gibi çalıştık. İktidarın gücü elimizde olmamasına rağmen halka hizmet edebilmek için var gücümüzle çalıştık. Arnavutköy’ün geleceği için yaptığımız çözüm önerilerine ve soru önergelerimize de belediye yetkililerinden hep yuvarlak cevaplar aldık. Amacımız Arnavutköy’e hizmet etmek. Bu yola girdik, başta teşkilat başkanımız Fatih Babacan olmak üzere beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından halihazırda Arnavutköy Belediyesi MHP Meclis Üyesi Yüksel Emir, MHP Arnavutköy Belediye Başkan aday adaylığı başvuru evraklarını, MHP Arnavutköy İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Babacan’a verdi. Bu sırada programa katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Başarı dilekleri ve temennilerin ardından program sona erdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba