Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 25 Kasım 2013

Cemal Türkkan Merkez Mahallesine Talip

Cemal Türkkan Arnavutköy Merkez Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Arnavutköy’de uzun yıllar esnaflık yapan Cemal Türkkan Arnavutköy Merkez Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayarak, Yıllardır ikamet ettiğim mahalleme hizmet etmek için bu yola çıktım” dedi.

Merkez Mahallesi muhtar adayı olan Cemal Türkkan konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Bugüne kadar bir çok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve yöneticilik yaptım. Sosyal faaliyetlerde öne çıkmam nedeniyle mahalle sakinlerimizden ve dostlarımızdan muhtar adayı olmam konusunda telkinler yapıldı. Bu netice de muhtar adayı olduğumu açıklıyorum ve mahallemize hizmet etmek istiyorum. Eğer mahalle sakinlerimiz teveccüh gösterirse, seçilirsem mahallemizde bulunan sorunlar başta olmak üzere vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yaparak mahalle halkımıza layık bir muhtar olmak için çaba göstereceğim. Merkez mahallemiz konumu itibariyle Arnavutköy’ü en önemli mahallelerinden birisidir. 28 yıldır Merkez mahallesinde ikamet ediyorum ve bu sebeple mahallemizin sorunlarını iyi biliyorum. Bu manada bir muhtarın görev ve sorumluluklarının farkında olarak, başta belediye ve kaymakamlık olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışarak mahallemizin sorunlarını çözme noktasında adımlar atacağım. Bu nedenle merkez mahallesi sakinlerinden ve dostlarımızdan adaylık sürecinde destek bekliyorum. Bu süreçte yanımda olarak destek verecek olan tüm mahalle halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cemal Türkkan Kimdir?
Cemal Türkkan 1958 yılında Yugoslavya’da doğdu. 1969 yılında İstanbul’a gelen Türkkan, 1985 yılında Arnavutköy Merkez Mahallesine taşındı. Dekorasyon işiyle meşgul olan ve uzun yıllar bu mesleğini sürdüren Türkkan, bir çok sivil toplum kuruluşunda da başkanlık ve yöneticilik yaptı. Cemal Türkkan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba