Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 27 Kasım 2013

Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner Basınla Buluştu

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek Arnavutköy yerel basınıyla bir araya geldi.

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, “Uzun süredir yerel basınla bir araya gelemedik. Bu dönemde basındaki arkadaşlarla bir araya gelme imkanı bulduk” dedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Arnavutköy yerel basınını bir araya getiren Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, siyasetten spora, projelerden Arnavutköy’de ki değişime kadar bir çok konuya değindi.

“Biz bugüne kadar alt yapı ile uğraştık”
Karşılıklı sohbet havasında geçen programda Arnavutköy’ün Ak Parti hükümeti göreve geldikten sonra çok büyük bir değişime uğradığını ifade eden Üner; “Alt yapı, ulaşım gibi birçok alanda ki sıkıntılarımızı giderdik. hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Ancak Arnavutköy diğer ilçelerle kıyaslanırken alt yapı da göz önünde bulundurulmalı. Biz bugüne kadar alt yapı ile uğraştık. Bunun dışında Arnavutköy diğer ilçelere göre dağınık bir yapıya sahip” ifadelerini kullandı.

“Adayımız Cuma günü açıklanabilir”
Arnavutköy’de en çok merak edilen Ak Parti Belediye Başkan Adayının ne zaman açıklanacağı konusuna değinen Ercan Üner; “Ak Parti Arnavutköy adayı Cuma günü düzenlenecek olan il başkanları toplantısından sonra açıklanabilir diye ümit ediyoruz. Biz teşkilat olarak başbakanımızın Arnavutköy için öngördüğü isim kim olursa olsun çalışmalarımızı sürdürerek, Ak Parti oylarını Arnavutköy’de yükseltmeye gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Meclis üyesi başvuruları devam edebilir
Belediye Meclis Üyeliği aday adayı başvurularının devam ettiğini ve sayının şuan 130’larda olduğunu ifade eden Arnavutköy Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, ” Belediye Meclis Üyeleri başvuruları şuan devam ediyor. Uzatılan bir süreç vardı o da bu ay sonuydu. Ancak belediye başkan adayının açıklanmasının ardından belli bir süre belediye meclis üyeliği başvuruları devam edebilir” diyerek meclis üyesi başvurularının devam edebileceğini ifade etti.

Meclis üyelerinde belli kriterler var
Belediye Meclis Üyelerinin nasıl belirlendiği hakkındaki soruya ise Üner, “Ak Parti İl Başkanlığının belirlemiş olduğu kriterler var. Mesela ilk 3’te bir tane bayan meclis üyesi olması gerekiyor. Aynı şekilde her meslek gruplarının sıralamaları da bu şablonda belli. Meslek gruplarının sayıları da bu şablonda belli olacak. Aynı meslek grubunda çok fazla başvuru varsa mecburen eleme yapacağız. Çünkü bir beden de 2 kalp 4 böbrek olmaz. Bize düşen tüm bu başvuruları inceleyip partimizin bize gönderdiği şablona uygun görülen sıraya bu isimleri yazmak olacak” diyerek meclis üyelerinin belirlenmesinde ki kriterlere dikkat çekti.

“Belediyespor iyi ilerliyor”
Arnavutköy Belediyespor’un grubunda çok iyi ilerlediğini dile getiren Üner, “Spora Arnavutköy’de gereken destek sağlanmıyor. Biz rakiplerimize göre küçük bütçelerle güzel işler başarıyoruz. Başarı beraberinde taraftar desteğini de getiriyor. Gün geçtikçe taraftarımız artıyor” ifadesini kullandı.

“Hemen hemen piyasa değerini bulur”
Yeniköy’de yaşanan istimlak olayına da değinen Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, “Bir avukat olarak bende kamulaştırma davaları alıyorum. Kamulaştırma yapılan bir yerde vatandaşlar mağdur edilmemeye özen gösterilir. Kamulaştırma yapılan bir yerin piyasa değeri araştırılır ona göre kamulaştırma yapılır. Şimdi düşük görülen fiyatlar hemen hemen piyasa değerine yaklaşır” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba