Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 28 Kasım 2013

Bakaner Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Ali Bakaner, seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, gittiği her yerde olduğu gibi Sazlıbosna’da da ilgiyle karşılandı.

Sivil Toplum Örgütlerine yaptığı ziyaretlerde ilgi odağı haline gelen Ali Bakaner, bu kez yaptığı ev ziyaretleri ile gönülleri fethetti. Arnavutköy’e bağlı Sazlıbosna Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştiren sanayici ve iş adamı Ak Partili Bakaner, Arnavutköy’e dair hayallerini ve hedeflerini anlattığı mahalle sakinleri tarafından destek istedi. Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinin ilgi ve alakası da, istediği desteğe karşılık bulunduğunun göstergesi oldu.

“Ak Parti ile dünyanın kıskandığı bir noktaya geldik”
Sazlıbosna Mahalle sakinlerinin evinde ağırladığı Ali Bakaner, Ak Parti iktidarı ile ülkenin ciddi bir yükselişe geçtiğini ifade ederek dünyanın sayılı güçleri olan ülkelerin bile artık Türkiye’yi imrenerek seyrettiğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonuna yönelik yapmış olduğu çalışmalara paralel olarak Arnavutköy’de de önemli çalışmaların altına imza atılması gerektiğine dikkat çeken Bakaner; “Bizlerin de sayın Başbakanımızın çizdiği vizyona destek olması gerekiyor. Arnavutköy’de özellikle kanal İstanbul, 3. Havaalanı ve 3. köprü projelerine entegre çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bir sanayici ve uzun yıllardır gerek yönetici ve gerekse aktif bir üyesi olarak çalıştığım Stk kurum ve kuruluşlarındaki edindiğim deneyimlerimi Arnavutköy yararına kullanmak istiyorum. İşte bu yüzden de Arnavutköy Belediye Başkan adaylığına aday oldum” dedi.
Sazlıbosna’daki ev sahipleri ise Bakaner’e Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adaylığı yarışında başarılar dilerken, samimi ve içten konuşmaları sebebiyle de kendisine teşekkür ettiler.
Ak Parti’li başkan aday adayı Bakaner, Sazlıbosna’daki ev ziyaretlerinin ardından mahalle muhtarı Oktay Teke’yi de makamında ziyaret ederek mahallenin belli başlı sorunları ve beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Mert Derviş Sünnet Oldu

Mert Derviş Sünnet Oldu

Tasarım | Enba