Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Mart 2012

Arnavutköy Belediyesi Bolluca Ek Binası Hizmete Girdi

Arnavutköy Belediyesi Bolluca’daki Ek Hizmet Binasına taşındı. Teknik Birimlerin taşındığı Bolluca Ek Hizmet Binası, bu hafta hizmet vermeye başladı.

Modern mimarisi ve teknolojik donanımı ile yeni Ek Hizmet binasına taşınan Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköylülerin memnuniyetini esas almaya devam ediyor.
Hizmet birimlerinin tamamen açık ofis sistemine göre dizayn edilen Bolluca Ek Hizmet Binası, engelli vatandaşların da rahatça ulaşabileceği bir mekân oldu. Personel performansını artıracak hizmet binası, belediye hizmetlerinin modern ve fonksiyonel bir merkezde verilmesini sağlayacak. Arnavutköy Belediyesi Bolluca Ek Hizmet Binasına; Bilgi İşlem Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü gibi teknik birimlerin yanında evlendirme dairesi de Bolluca Ek Hizmet Binası’na taşındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba