Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Mart 2012

Kahramanlığın Yaşayan Temsilcileri

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçede bulunan Kıbrıs ve Kore Gazilerine, Arnavutköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle ‘‘Gazi Kıyafeti’’ hediye edildi.
Arnavutköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle ilçede buluna Kıbrıs ve Kore Gazisi 40 vatandaşa Gazi Kıyafeti verildi.
Törene, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları Turgut Baran ve Melik Genç, Arnavutköy Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Alyan, Arnavutköy Gaziler Derneği Başkan Yarımcısı Kore Gazileri Mehmet Akten, Kıbrıs Gazileri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Gazilere Kıyafet Dağıtım töreninde bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, ‘‘Gazilik şehitlik mertebesinden sonra en büyük mevkidir. Gazilik sıfatıyla kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Bizlerde sizler için ne kadar gurur duysak az. Sizler bu vatan için canlarınızı feda etmek uğruna, bu savaşlara katıldınız. Bizlere böyle güzel bir toprak, böyle güzel bir vatan bıraktınız.’’dedi.
Başkan Yardımcısı Turgut Baran; Kıbrıs Gazisi 40 vatandaşımızla, 30 Mart Cuma Günü Kıbrıs’a hareket edeceğiz, gazilerimizle beraber oraları görmenin mutluluğunu hep beraber yaşayacağız diyerek sözlerini tamamladı. Program ARGEM öğrencilerinin şiir ve türkü dinletisiyle devam etti. Gazi Kıyafeti Dağıtım töreni; gazilere, kıyafetlerinin dağıtılmasının ardından son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba