Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Kasım 2012

Arnavutköy Belediyesi Öğretmenler İle Buluştu

 Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz Öğretmenlerimizin, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Arnavutköy Belediyesi Sanat Galerisi’nde verilen yemekli program ile kutlandı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen yemekli program İlçe Kaymakamı S. Hürrem Aksoy, Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Milli Eğitim Şube müdürlerinin yanı sıra ilçemizde görev yapmakta olan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyesi Sanat Galerisin de gerçekleştirilen yemekli program Başakşehir Sanat Derneği’nin korosunun vermiş olduğu mini konser ile renklenirken davete katılan herkes tarafından büyük beğeni topladı. Programın ilerleyen saatlerinde günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı konuşmasında; “Bütün öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.  Bugünün diğer günlere nazaran anlam ve önemi daha farklı, hayata başladığımız günden itibaren iş hayatına atılıncaya dek daima birlikte olduğumuz öğretmenlerimizin kıymeti paha biçilemez. Öğretmenlerimize hayatımıza kattıkları her şey için teşekkür ediyorum” dedi. Okullarda ki dersliklerin gelişmesinden de söz eden Baltacı, sınıflarda artık daha az öğrencinin ders işlediğini ve bu durumun öğrenim kapasitelerini fark edilir derecede arttırdığına dikkat çekti.

Programın sonlarına doğru, Arnavutköy’ün ilçe olmasından bu yana okullarda müdürlük yapan öğretmenlere plaket ve hediyeleri İlçe Kaymakamı S. Hürrem Aksoy ve Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı tarafından takdim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba