Ana Sayfa MANŞET 11 Eylül 2016

Arnavutköy Belediyesi’nden Sünnet Şöleni

Arnavutköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni düzenledi. Sünnet Şöleninde yaklaşık 400 çocuk sünnet ettirildi.

Sünnet olan çocuklar için İmrahor Piknik Alanı’nda bir eğlence programı düzenlendi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Muhtarlar, Sünnet çocuklarının aileleri ve yakınlarının yanı sıra sünnet çocukları katıldı.

“Yavrularımızı ve geleceğimizi korumaya devam edeceğiz”
Sünnet Şöleni’nde bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, sünnetin ilk mürüvvet olduğunu belirterek inşallah ikinci mürüvvetleri olan evliliklerini de anneler babalar olarak görürüz dedi. Baltacı, “Bu piknik alanımızın düzenlemeleri sona erdi ve hizmete hazır hale getirildi. Yeşili ve göletiyle tam anlamıyla doğanın içinde bir piknik alanımız oldu. Geçen yılda böyle bir ortamda şölenimizi gerçekleştirdik. En güzel yaşlar bu yaşlar olsa gerek. Çünkü çocuklarımızın niyetleri halis, akıllarında herhangi bir kötülük yok. Bütün duyguları içten ve gelecekle ilgili endişe taşımıyorlar. Bugün çok güzel etkinlikler oldu ve olmaya devam edecek. Kültürümüzün vazgeçilmezi orta oyunları, skeçler, Hacivat ve Karagöz gibi oyunlar sergilendi. Çocuklarımız piknik alanımıza kurulan oyun parklarında eğlendi. Hayatta maalesef her zaman sevineceğiz şeyler olmuyor. 15 Temmuz günü ülkemiz büyük bir badire atlattı. O günde çoluk çocuk, genç yaşlı hep beraber olduk ve ortaya çıktık. Kötüler ve kötülük isteyenler size fırsat vermeyiz, millet olarak biz buradayız dedik ve o olumsuzluğu hep beraber savuşturduk şükürler olsun. İyilerle kötülerin mücadelesi çok uzun zamana yayılıyor. Hz. Adem’den bugüne kadar iyiler ve kötüler hep mücadele ediyor. Onun için hiçbir zaman gaflette kalmadan, uyanık olmamız lazım. Dolayısıyla yavrularımızı ve geleceğimizi korumaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Çocuklar gönüllerince eğlendi
Sünnet çocukları piknik alanına kurulan oyun parkları ve sergilenen orta oyunları ile gönüllerince eğlendi. Aileler ise çocuklarının bu mutlu anlarına şahitlik etti. Şölende Arnavutköy Belediyesi ailelere ve çocuklara ikramlarda bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba