Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Aralık 2018

Hasan Özarıcı; Arnavutköy için bende varım

İnşaat Mühendisi Hasan Özarıcı Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına evraklarını teslim eden Hasan Özarıcı, “Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta gençlerin siyasette yer alması gerektiğini dile getirmiştir. Ak Parti’ye gönül vermiş genç bir kardeşiniz olarak meclis üyesi aday adaylığı başvurumu yaptım. Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hizmet edebilmek için “Bende varım” diyerek aday adayı oldum. Eğer partimiz bu görevi verirse ve vatandaşlarımızda teveccüh gösterirse hizmet için seve seve çalışacağım. Yerel seçimlerin milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Hasan Özarıcı Kimdir?
1989 Sinop Boyabat Dodurga köyü doğumlu olan Hasan Özarıcı ilköğretim ve lise eğitimi sonrası Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır. Özarıcı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları’nda Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeni Seçmen Birim Başkanı, Teşkilatlanma Birim Başkanı görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca Sinop Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba