Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Şubat 2015

Arnavutköy Ülkü Ocakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Mevlid Okuttu

Arnavutköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı geçtiğimiz hafta İzmir Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylar sonucu öldürülen ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlid okuttu.

Arnavutköy Ülkü Ocakları’nda düzenlenen programa bir çok ülkücü genç katıldı. Programda Ahi Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Yaşar’da katkıda bulundu.

 

Programda Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun bir konuşma yaparak, “Ege Üniversitesi’nde ülkücü kardeşimiz  Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK’lılar tarafından bıçaklanarak şehit edilmesi hepimizin yüreğini yakmıştır. Ülkücü hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır. Şımartılan, her türlü küstahlığa göz yumulan bölücü terör örgütü, şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmaya devam etmektedir. Analar ağlamasın sloganı ile başlatılan bu süreç çözümün değil, yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur” dedi.

Daha sonra Kurra Hafız ve Mevlidhan Celalettin Şensoy  ise mevlid-i şerif okudu ve başta Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere tüm ülkücü şehitler için dualar edildi. Mevlid sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.

Arnavutköy Ülkü Ocakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Mevlid Okuttu1
Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba