Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Aralık 2017

CHP’den Birlik ve Beraberlik Gecesi

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Gece de okul sorumlularına, sandık görevlilerine, eski delegelere ve referandumda çalışmalara katılan kadınlara teşekkür belgesi verildi.

“Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönem”

Programda bir konuşma yapan CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel çalışmalarda emeği geçen partililere teşekkür ederek, “Cumhuriyet Halk Partili olmak ayrıcalıktır. Sizlerle bu yola çıkmaktan onur ve gurur duyuyorum. Biz bu yola çıkarken birçok sözler verdik. Bu sözlerimizin bir kısmını gerçekleştirdik. Bir kısmı içinde çalışmalarımız devam ediyor. Okul sorumlularına, sandık görevlilerine, eski delegelere ve referandumda çalışmalara katılan kadınlara teşekkür belgesi vererek onurlandırmak istedik. Çünkü bu arkadaşlarımız görev alarak partimize hizmet ettiler. Önümüzde 2019 seçimleri var, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönem. Görüyorsunuz AKP’nin yaptıklarını. Kendi belediye başkanlarına gelince istifa, bize gelince zulüm. Biz bir olmazsak birlik olmazsak yok olmaya mahkum oluruz. O yüzden birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Kongremizi yaparak hemen 2019 seçimlerine hazırlanmalıyız. Eksiklerimiz var mı elbette var. Yapacak çok işimiz var. Söz verdiğimiz gibi yakında ilçe binamıza taşınacağız. Biraz uzun sürdü ama en güzeli olsun dedik ve biraz özen gösterdik. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir ilçe binamız olacak. Kim bu yapılan çalışmaların üzerine bir taş daha koyarsa Allah razı olsun. Bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini diliyorum” dedi.

“Belediye başkanımızla ilgili bir belge varsa kamuoyu ile paylaşın”

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ise konuşmasında, “Arnavutköy çalışması en güç ilçelerden biri. Ama bunu şans olarak da görebiliriz. Çünkü yeni seçmen kazandırabileceğimiz pilot bölgelerden biride olabilir. O yüzden kongre sonrası hemen çalışmalara başlamak lazım. Bunu da el birliği ile yapacağımıza inanıyorum. Son günlerde bize yönelik tehditler artıyor. Son olarak belediye başkanımız görevden alındı. Şunu net şekilde söylemek lazım. Biz hangi iddiayı dile getirdiysek hepsinin belgelerini genel başkanımız grup toplantısında gösterdi. Sizinde elinizde bizim belediye başkanımızla ilgili bir belge varsa hiç durmadan kamuoyu ile paylaşın. Biz bununla yüzleşiriz. Ama bizim alın teri ile kazandığımız belediyeleri gasp etmeye kalkarsanız, bizde buna gövdemizi koyarız, oraları size teslim etmeyiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul sorumlularına, sandık görevlilerine, eski delegelere ve referandumda çalışmalara katılan kadınlara teşekkür belgesi verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba