Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 29 Eylül 2014

Arnavutköy Ülkü Ocakları’ndan Eğitim İçin Kurban Derisi Kampanyası

Arnavutköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eğitime destek amacıyla üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlıyor. Üniversite öğrencilerinin eğitimlerine destek olmak amacıyla kendilerine müracaat eden yaklaşık 50 öğrenciye burs vermeye hazırlanan Arnavutköy Ülkü Ocakları bu manada öğrencilere destek sağlamak amacıyla Kurban Derisi toplama kampanyası düzenliyor.

 

Kurban derilerinin geliri ile öğrencilere burs verilecek
Kurban bayramında toplanacak kurban derilerinin tamamının gelirini üniversite öğrencilerine burs olarak vermek için kullanacaklarını belirten Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun; “Amacımız Arnavutköy’de ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmaktr. Bu manada bizler de Kurban Bayramı süresince Ülkü Ocakları Arnavutköy Şubesi olarak kurban derisi toplayacağız. Kurban kesecek tüm kardeşlerimizin de kurban derilerine eğitime destek amacıyla talibiz. Kurban derilerinden gelen geliri öğrencilerimize burs vermek için kullanacağız” dedi.

 

Ek dersler, etütler ve YGS hazırlık kursları
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizen Feyyaz Uzun, “Özellikle Orta Okul ve Lise’de okuyan genç kardeşlerimize de destek olmak amacıyla ek dersler, etütler ve YGS hazırlık kurslarını ücretsiz düzenlemeye hazırlanıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençliğimize yatırımın önemini biliyoruz. Sosyal ve kültürel anlamda da kardeşlerimizin yanındayız. Zaman zaman düzenleyeceğimiz kültürel geziler, dini seminer ve panellerle de öğrenci kardeşlerimizin gelişimine katkıda bulunmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi.

 

“Herkes elini taşın altına koymalı”
Eğitime destek olmak isteyen tüm Arnavutköylülere seslenen Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Kurban Bayramı süresince profesyonel bir ekiple Kurban Derilerini toplayacaklarını söyleyen Uzun, bu manada kampanyaya dahil olmak isteyenlerin kendilerine ulaşmasını istedi.
Kurban Derisi Kampanyası irtibat: 0 535 315 23 77 – 0 534 849 90 05 – 0 532 703 21 07 – 0 532 288 46 98 – 0 543 381 33 98

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Acar ve Emir esnafı dinledi

Acar ve Emir esnafı dinledi

Tasarım | Enba