Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Eylül 2014

Neshan Öndeş Toprağa Verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan ve yıllarca yaptığı çalışmalarla yediden yetmişe tüm partililerin sempatisini kazanan Neshan Öndeş yaşama veda etti.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Öndeş, ailesini, sevenlerini ve CHP’lileri yasa boğdu. Öndeş’in naaşı bugün toprağa verildi. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Neshan Öndeş’in naaşı CHP Arnavutköy ilçe binasına getirildi. Burada bir tören düzenlendi. Tören sonrası Öndeş’in naaşı Arnavutköy Menbaa Mezarlığına defnedildi.
chp
Cenaze namazına CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP İstanbul il yöneticileri, çevre ilçelerin parti yöneticileri, Arnavutköy CHP örgütü ve bir çok partili katıldı. Cenazeye CHP Milletvekili Umut Oran, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Şişli Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Sarıgül çelenk gönderdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba