Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Eylül 2014

Yüksel Emir; Arnavutköy Çok Zaman Kaybediyor

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de bulunan yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi. İlçe Başkanlığında yerel medya mensuplarına verilen kahvaltıda soruları cevaplayan Yüksel Emir gündemdeki konulara değindi.

Son yerel seçimleri de değerlendiren MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir; “ Milliyetçi Hareket Partisi namusuyla şerefiyle seçim sahasına inmiş ve dürüst siyaset yürütmüştür. Karşımızda devletin tüm imkanlarını kullanan bir siyasi parti vardı. İnsanları baskı ve tehditle seçim çalışmasına zorladılar. Devletin memurunu ev toplantılarına gönderdiler. Bizlere seçim döneminde işte Milliyetçi Hareket Partisi başa gelirse vatandaşın kaymakamlıktan aldığı maaş, belediyeden aldığı yardım kesilecek denilip bizlere iftira atıldı. İnsanlardan korku ve baskıyla oy aldılar. Milliyetçi Hareket Partisinin aldığı her bir oy helal oydur. Buradan bizi destekleyenlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Arnavutköy çok zaman kaybediyor

Yüksel Emir; “Arnavutköy gün geçtikçe zaman kaybediyor. Arnavutköy Belediyesi beceriksiz bir yönetim sergiliyor. Son 12 yıldır görevde olan bir belediye 1 karış yol alamazken, bizim çevremizde bulunan birçok ilçe çağ atladı. Hala yapılması gereken projeleri tartışıp duruyoruz. Ama bir arpa boyu yol da kat etmiş değiliz” dedi.

Muhtarların işini AKP Mahalle Başkanları yapıyor!

Arnavutköy’e bağlı 38 mahalle muhtarının geçtiğimiz günlerde AKP İlçe Başkanlığında yaptığı toplantıda Arnvautköy Belediyesi’nden bir yetkiliyle muhatap bulamama konusunda yaptıkları serzenişe değinen Yüksel Emir “ ben meclis üyesi olduğum dönemde bu konuyla alakalı olarak muhtarlarımızın tüm ihtiyaçlarının belediye başkanlığı tarafından karşılansın diye önerge verdik. Bu konuda da sonuç alamadık. Geçtiğimiz dönemde muhtarlarımızda yine aynı sıkıntı vardı. Bir belediye yetkilisiyle görüşerek mahallesinin sıkıntılarını dile getirmek isteyen muhtarlarımıza “biz mahalle başkanlarımızdan gerekli bilgileri alıyoruz. Sen işine bak!” denildi. Muhtarların işini AKP Mahalle Başkanları yapıyor. Muhtarlarımıza bu konuda değer verilmiyor” ifadelerini kullandı.

İlahi adalet nihayi adalettir!

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir; “Bu memleket çok hanedanlıklar gördü. Ama o hanedanlıkların geçmişine baktığımızda şimdi neredeler ona bakmak lazım. Herkes şapkasını önüne koyup düşünecek. Birgün “Biz ne yapmışız” dememeleri için biraz düşünmeleri lazım. 12 yıllık iktidarı sürecince “Ölüleri bile kaldırıp oy kullandırtmalı” diyen cemaatin yanında olan hükümet, şimdi o cemaate haşhaşi, terör örgütü gibi benzetmeler yaparak cemaate karşı savaş açmış durumda. Madem bu cemaat böyleydi. 12 yıllık iktidar döneminde cemaatin böyle olduğunu göremediniz mi? Bunu görememek hükümetin beceriksizliğidir. Bundan haberi olamaz mı? Ben devlete 20 yıl memurluk yaptım. Devletin en alt kademesinde olan bir bilgi devletin en üst kademesine kadar ulaşır. Kim ne oluyorsa herkes birbirinden haberdardır” diye konuştu.

Maskeleri göremedik!

İstifa edip sonra istifasını geri çeken Nurullah Saçlı ile ilgili soruya “Bu arkadaşımız ilk önce gidip noter kanalıyla gidip istifasını veriyor. Tabi bu arada 6. sıradaki meclis üyesi adayımız Erkan Sünnetçioğlu kardeşimize de hayırlı olsun, artık geri dönmeyeceğim diyor. Buna istinaden Erkan kardeşimizde gidip ilçe seçim kurulundan yedek mazbatasını alıyor. Ancak sonra duyuyoruz ki istifasını geri çekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarıyla bir yere gelen bu şahıs bunları yapıyor. Burada takdir vatandaşımızın. Biz bunların meclis üyesi olurken yüzlerinde ki maskeyi göremedik. Ne amaçla meclis üyeliğine başvurdukları şimdi ortaya çıkıyor. 3 kuruş parası olup, benim şu kadar param var, meclis sıralamasında bana da bir yer verin! Diyerek kapının önünde yatanlar şimdi böyle çekip gidiyor. Ama hiçbir şey karşılıksız kalmaz. Ben bunları Allah’a havale ediyorum. Bu verilen emekleri bu arkadaş göz ardı etmiştir” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba