Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 15 Şubat 2014

MHP Arnavutköy Aday Tanıtım Programı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arnavutköy İlçe Başkanlığı Aday tanıtım programı düzenleyerek MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir’i kamuoyuna tanıttı. 

Arnavutköy Kozlar Anfi Tiyatro’da düzenlenen aday tanıtım programına TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, Meclis Üyesi aday adayları, MHP İlçe yönetimi, vatandaşlar ve partililer katıldı.

“Bütün teşkilat mensuplarımız adayımız etrafında kenetlendik”
Açılış konuşmasını yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan konuşmasında, “Arnavutköy Belediye Başkan Adayımız Yüksel Emir bildiğimiz ve sevdiğimiz birisidir. Arnavutköy’de bir dönem meclis üyeliği görevini layıkıyla yerine getirmiştir ve Arnavutköy halkının sevgisini kazanmıştır. Hepimizin bildiği ve sevdiği bir adayımızdır. Bütün teşkilat mensuplarımız adayımız etrafında kenetlendik. Eski teşkilat ve ocak başkanlarımızla birlikte adayımızın arkasında olduğumuzu dile getirmek istiyorum. ” ifadelerini kullandı.

“Herkese eşit mesafede durmak bizim vazgeçilmez ilkemizdir”
MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir Arnavutköy için önemli projelerini olduğunu ifade ederek, “2009 yılından beri Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği yaptım. Bu süreçte her zaman halkın içinde oldum ve olduk sorunlarına çözüm bulmak için çaba gösterdim. Ve yine halkın teveccühü ile bu yola girdim. Seçildikten sonra herkese eşit mesafede durmak bizim vazgeçilmez ilkemizdir. Her şeyin hesabını verebilen, şeffaf, açık, bürokratik işlemlerin en aza indirgendiği ve yolsuzlukların olmadığı bir belediyecilik hedefliyoruz. Arnavutköy’de adil bir imar planına ihtiyaç var. Bitişik nizamlarda bir ev 3 katlı, bir ev 5 katlı. Çarpık kentleşme var görüntü kirliliği yaratıyor. İmar sorununu çözmek için büyükşehir ile koordineli bir şekilde çalışacağız ve imar sorununu çözüme kavuşturacağız. 5 yıllık bir ilçe de yaşıyoruz ancak halen köylerimize ve mahallelerimize ulaşım noktasında sıkıntılar yaşanıyor. Köylerimize belli aralıklarla minibüsler koyacağız ve ticari taksi olanağı da sunacağız. Arnavutköy’e üniversite yapılmalı. Bununla ilgili bir çalışma da yaptık ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Halkın ailesi ile gidebileceği belediye sosyal tesisleri olmalı. Bu sosyal tesisler engelli kardeşlerimiz de düşünülerek yapılmalı. Bölgesel kalkınma ve istihdam sağlayacağız. İlçemizin eğitim sorunlarını öğretmenlerimizle birlikte çalışarak aşacağız. Gençlere yönelik kültürel ve sportif faaliyet alanları oluşturacağız” dedi.

“Yüksel Emir projeleriyle Arnavutköy’e bir vizyon kazandıracaktır”
Daha sonra bir konuşma yapan MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar ise, “Türkiye çok kötü bir süreçten geçmektedir. 30 mart seçilmeleri sadece yerel yönetim seçimleri değildir. Bu seçimleri çatışmacı, bölücü, ayrıştırıcı, ötekileştirici bu iktidardan kurtulmaya vesile olacak bir seçim olarak değerlendiriyoruz. Arnavutköy ve İstanbul’da bu kötü yönetimden nasibini almaktadır. Arnavutköy Belediye Başkan Adayımız Yüksel Emir’e desteğinizi esirgemeyin. Yüksel Emir projeleriyle Arnavutköy’e bir vizyon kazandıracaktır” diye konuştu.

“MHP seçime güçlü adaylarla giriyor”
TBMM Başkan Vekili Meral Akşener ise konuşmasında, MHP’nin güçlü adaylarla yerel seçimlere girdiğini belirterek, MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir’in önemli projeleri olduğunu ifade etti. Akşener, “Türk milleti bu yerel seçimler de bir karar verecek. Bu seçimler sadece yerel seçim değil. Bu kararı ruz-i mahşerde gibi aklının, gönlünün ve imanının terazisinde tartacak. O kararına göre sandıkta oy kullanacak” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba