Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 13 Şubat 2014

Tuncel “Arnavutköy’de Şişli modeli uygulayacağız”

CHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ruhi Tuncel, Arnavutköy Muhtarları ile bir araya geldi. Arnavutköy’deki köy ve mahalle muhtarları ile Nokta Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı bir toplantı ile bir araya gelen Tuncel ve muhtarlar bölge üzerine fikir alışverişlerinde bulundu.

Muhtarların mahallelerindeki belli başlı sorunları dile getirdiği toplantıda Tuncel, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı’nı kazanacaklarını ifade ederek; “Muhtarlar toplumun aynasıdır. Bu vesileyle de bölgeye yapmayı düşündüğümüz tüm projelerde muhtarlarımızla istişareler yaparak kararlar alacağız” dedi.

Tuncel, “Bizim gücümüz muhtarlarımızdır”
Muhtarların yerelde halkın içerisinde olduğu için muhtarların kendileri için büyük bir önemi olduğuna değinen CHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ruhi Tuncel, şöyle konuştu; “Muhtarlarla diyalogumuzu hep güçlü tutacağız. Çünkü diyalog eksikliği bizi halktan da uzaklaştırır. Arnavutköy’de Şişli modelini uygulayacağız. Önemli olan gücü ve yetkiyi sahibine vermektir. İktidardaki ilk işimiz muhtarlara hak ettiği yetkileri ve gücü vermek olacaktır. Bizim gücümüz muhtarlarımızdır” diyerek muhtarla diyalog içinde olacaklarını belirtti. Muhtarların bölgelerindeki sorunları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Tuncel; “İmar sorunu bölgenin ne yazık ki kanayan bir yarası olarak karşımıza çıkıyor. Bizim dönemimizin başlamasıyla birlikte mevzuata uygun yeni düzenlemelerle halkımızın bu sorununu çözüme kavuşturacağız. Bunun da sözünü veriyorum” dedi. Belediyecilik hizmetinin sadece sokak aralarına asfalt dökmekle kalmadığının altını çizen Tuncel, Arnavutköy merkezindeki trafik sorununu çözecek projelerinin de hazır olduğunu söyledi. Kimseyle kavga etmeden, kimseyi de kötülemeden yeni ufukla açmak istediklerine vurgu yapan Tuncel; “Bizim kavgamız olmaz. Dedik ya Arnavutköy’de sevgi kazanacak diye. Yalnız şunu söylemekte fayda var; Arnavutköy’de sosyal tesis sıkıntısı var. Arnavutköy’e Öğretmen evi, polis evi gibi yapıları kazandıracağız. Projelerimizi hayata geçirirken de halkın ne istediğini dikkate alarak hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Fidan, “Muhtarların ciddi sorunları var”
Arnavutköy muhtarları adına bir konuşma yapan Muhtarlar Dernek Başkanı Fazıl Fidan, muhtarların ciddi sorunları olduğuna dikkat çekti. Yetki ve görevlerinin düzenlenmesi gerektiğini belirten Fidan; “Tüm siyasi parti temsilcilerinden bizlerle ikili diyaloglarını koparmamalarını istiyoruz. Bizler halkın birebir içerisindeyiz” dedi.

Arif Sapmaz /Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba