Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Nisan 2013

Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şavaş Çolak 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şavaş Çolak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çolak Mesajında, “1923’te ilan edilen Cumhruiyet yine çocuklar için ilan edilmiştir. 1920’den 1923’e kadar Türk milleti çok zor şartları yaşamıştır. Bu süreçte binlerce şehit verdik. Mehmetçiği bu denli kahramanlaştıran şan ve şerefidir. Onlar vatanları için seve seve can verdiler.  Ama onlar en çok da Türkiye’nin tüm çocukları için sevgiliye gider gibi şehadet şerbetini içtiler. Bu topraklarda yatan şehitlerimiz en çok da çocukları için canlarından vazgeçtiler. Atalarımızın mirası olan bu vatanı çocuklarımızı yani geleceğe daha yaşanabilir kılmak için mücadele etmeliyiz. Amacımız her şeyden önce daha huzurlu  bir Türkiye oluşturmak olmalıdır. Bu güzel ülkenin çocukları her şeyin en iyisini hak ediyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba