Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Şubat 2017

Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığına Ramazan Altınkaynak Atandı

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi tarafından Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanlığına Ramazan Altınkaynak atandı.
Ramazan Altınkaynak konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Öncelikle genel merkezimize bu sancağı bize teslim ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde Arnavutköy’de Ülkücü İşçileri ait olduğu değere ulaştırmak adına elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Teşkilatımız bütün Arnavutköy halkına açıktır. Arnavutköy’de kaliteli bir hizmet yapmak adına üstümüze düşen vazifeyi yerine getireceğiz ve Arnavutköy halkımıza hizmette bulunacağız” dedi. Dernek yeri ile ilgili de açıklamada bulunan Altınkaynak, “Derneğimizin yeri merkezde olacak görüştüğümüz bazı yerler var sonuçlandığında kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba