Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 12 Nisan 2017

Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği İşçilerle Bir Araya Geldi

Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği referandum çalışmaları nedeniyle düzenlenen kahvaltıda işçilerle bir araya geldi. Arnavutköy Kozlar Parkı’nda düzenlenen toplantı şehitler için saygı duruşu ve ardından istiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

“Devlet için evet, millet için evet diyoruz”
Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ramazan Altınkaynak yaptığı konuşmada, “Derneğimizi açalı daha 1 ay oldu. Yeni yeni faaliyetlere başladık. Derneğimizin amacı Arnavutköy’de ülkücü kardeşlerimize daha iyi hizmet sunmak daha ileri taşımaktır. Bildiğiniz gibi önümüzde bir referandum var. Devlet için evet, millet için evet diyoruz” dedi.
ülkücü işçiler (1)
“Kimi devşirme, kimi yolunu şaşırmış kişilere karşı duruşumuz nettir”
Ülkücü İşçiler Derneği İstanbul İl Başkanı Bayram Alan ise konuşmasında, “Genel başkanımız Devlet beyin aldığı her kararı emir sayıp, bu emir doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Ülkemizin gündeminde olan anayasa değişikliği referandumuyla ilgili genel başkanımızın aldığı evet kararını gerek kapı kapı gezerek, gerek toplantılar düzenleyerek çalışarak desteklemekteyiz. Bir yandansa Milliyetçi Hareket Partisi’ni çeldirip kendini sözde genel başkanı adayı görenlere karşı, kimi devşirme, kimi yolunu şaşırmış kişilere karşı duruşumuz nettir. Hareketin lideri Devlet Bahçeli’dir. Ne mutlu türküm diyene” diye konuştu.
ülkücü işçiler (2)
“Başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz Devlet Bahçeli’dir”
Ülkü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Özdemir konuşmasında, “Türk milleti yıllarca kardeş yaşamış her şeyde birlikte hareket etmiştir. Bu yüzden bu milletin kökü çok derinlerdedir. Bu milletin üzerinde hain emelleri olanlar deşifre edilmiştir. Bunun somut örnekleri Hollanda’da Türk bakanını gözaltına alarak sonra sınır dışı ederek, atlarıyla itleriyle orda yaşayan soydaşlarımızın üzerine yürümüşlerdir. Bu milleti parçalamak isteyenler şunu bilmeli ki Hz. Eyüp dermansız kaldı imdat demedi, Hz. İbrahim ateşe düştü yandım demedi, bizde demeyeceğiz. Ülkücü hareket oldukça bu ülkeye zeval gelmeyecektir. Ülkücü ve Milliyetçi hareketin başı da başımızın tacıdır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz Devlet Bahçelidir. Ülkülerinden de, ilkelerinden de bir adım geri atmayacağız. Bu yolda da yılmayacağız, yıkılmayacağız” dedi.
ülkücü işçiler (3)
“Hem partimizin hem devletimizin içindeki hainlerle uğraşıyoruz”
MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Başbuğ Pınarbaşı anayasa değişikliği referandumu ile ilgili bilgiler vererek, “Genel başkanımız Cumhurbaşkanlık sitemini getirin de görelim dedi ama bazı şeylerin değişmesi gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı meclisi fes edemez dedi. O zaman ne yapalım dediler, genel başkanımız cumhurbaşkanı meclisi fes ederse tekrar sandığa gidecek dedi. Bir başka madde cumhurbaşkanı yasa çıkaracak dediler. Buda olmaz dedi peki ne yapalım dediler, sadece kararname çıkaracaksınız, o kararname 82 tane kanunun dışında olacak meclis kanun çıkardı ise cumhurbaşkanın kararnamesi geçersiz kalacak, cumhurbaşkanı temel hak ve özgürlük hakkında kararname çıkaramayacak ve çıkardığı her kararname anayasa mahkemesine götürebilecek dedi. Yani AKP’nin önergesini milli çizgiye çekti. İki tane maddeyi tamamen kaldırdı. Bu yüzden bu teklif bizimdir. Bizim hareketimiz içinden çıkıp televizyonlara çıkarak neyi değiştirdiğimizi soruyorlar. Siz ne değiştirdiğimizi bilmiyorsanız bu partide içtiğiniz suya yazıklar olsun. Bundan sonra önemli olan evet diyeceğiz, sonra Milliyetçi Hareket kimi derse onu cumhurbaşkanı yapacağız. Sizce bu millet milliyetçi hareketin yanında olmayan birini cumhurbaşkanı seçer mi? O yüzden kendinize güvenin. Korkmayın bu anayasayla sınırsız yetkili bir cumhurbaşkanı olmayacak. Biz şuan hem partimizin hem devletimizin içindeki hainlerle uğraşıyoruz. Bu yüzden korkmak yok kaçmak yok. Anayasa bizim anayasamız size kim ne diyorsa iki misli cevap verin geri durmayın” dedi.
ülkücü işçiler (4)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba