Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Şubat 2012

Arnavutköy’de Balkan Türkleri Derneği Açıldı


Arnavutköy Belediyesi tarafından yaptırılan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür derneğinin açılış töreni, görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Arnavutköy Belediyesi tarafından yaptırılan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür derneğinin açılış törenine; AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AKP İstanbul Milletvekili Gülay Vatansever Dalyan, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları Turgut Baran ve Melik Genç, AKP İlçe Başkanı Ercan Üner, Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür derneği Başkanı Fikret Şen ve çok sayıda davetli katıldı.


Menekşe dağıtıldı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür derneği Başkanı Fikret Şen, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Vatansever Dalyan ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca iyi niyet ve dileklerini belirten konuşmalar yaptılar. Konuşmaların ardından, Arnavutköy Belediyesi tarafından yaptırılan derneğin açılışın törenine geçildi. Belediye başkanı ve milletvekilleri Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür derneğinin açılış kurdelesini kestiler. Tören sonrasında yöresel halk oyunlarının sergilendiği açılışta, Dernek Başkanı Fikret Şen; Belediye Başkanı ve milletvekillerine Osmanlı Tuğrasının bulunduğu tabloları hediye etti. Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür derneğinin açılışından sonra, Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından vatandaşlara bin adet menekşe dağıtımı yapıldı.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba