Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Şubat 2012

Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeleri Bir Araya Geldi

Arnavutköy Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri Durusu Park Otelde bir araya gelerek Arnavutköy’e bağlı bulunan köylerin sorunlarını masaya yatırdılar.

Arnavutköy Köylere hizmet götürme birliği üyeleri Boyalık köyü muhtarı Tahsin Özdil’in ev sahipliğinde Durusu Park Otelde bir araya gelerek Arnavutköy’e bağlı köylerin sorunlarını tartıştılar. Toplantıya Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Arnavutköy Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, İl Genel Meclis Üyeleri Raşit Karabalık, Nail Çamcı, Arnavutköy İlçe Tarım Müdürü Nurullah Tınaz, Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantılar amacına ulaşıyor
Arnavutköy Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri 15 gün ara ile toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Durusu Park Otelde düzenlenen toplantı da konuşma yapan Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, “15 gün ara ile yaptığımız bu toplantılar sayesinde ilçemizin sorunları hakkında sizlerinde önerileriyle başarılı sonuçlar alıyoruz. Ben bu toplantılarda amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Umarım daha güzel olacak ve Arnavutköy’ün yararına daha güzel işleri hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.


Ulaşımda büyük sorun var
Toplantı da bir konuşma yapan Boyalık köyü muhtarı Tahsin Özdil, “Köylerimizde özellikle ulaşım sorunu yaşanmaktadır. Özel aracı olan rahatça ulaşımını sağlarken aracı olmayan vatandaşlarımız sorun yaşamaktadır. Bu konuda minibüslerin veya belediye otobüslerinin düzenli seferler yapmalıdır. Bu konu vatandaşlarımızı zor durumda bırakmaktadır” diye konuştu.

Vali programa katılamadı ama selam gönderdi
İstanbul İl Mütevelli Heyeti Üyesi ve Hacımaşlı Köyü Muhtarı Hayri Pekçetin ise yaptığı konuşma da, “Köylerimizde yapılan çalışmalar bu toplantılardan sonra artmıştır ancak bölgemizin geniş bir araziye sahip olması Tahsin muhtarımızın da söylediği gibi ulaşımda sıkıntı yaratıyor. Bu konuya daha çok eğilmemiz ve bu sorunu çözülmesi için gerekli kurumlarla görüşerek bu konuyu biran önce çözülmesini sağlamalıyız. Ayrıca Sayın Valimiz Hüseyin Avni Mutlu’yu programa davet etmiştim. Kendisi Çin Cumhurbaşkanının Türkiye’ye gelmesinden dolayı İstanbul’da ki programlarından dolayı katılamayacağını ancak programa katılan köylere hizmet götürme birliği üyelerine selamlarını gönderdi ve başarı dileklerinde bulundu” dedi.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba