Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Nisan 2015

Arnavutköy’de En Meşhur Erzurum Cağ Kebap Salonu Açıldı

Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii karşısında Erzurum Cağ Kebap salonu görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Gerçekleşen açılış törenine Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Ak parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erdem Karakoç, Ak parti Arnavutköy Belediye Meclis üyesi Av. Sibğetullah Şahin, Arnavutköy Belediye meclis Üyesi Yaşar Eşit, MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Av. Muharrem Yaman, MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Recai Koç, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun, Rubader Başkanı Mustafa Vural, MHP Arnavutköy İlçe Eski Başkanı Fatih Babacan, Taşoluk Yeşil Cami İmamı Abdullah Usta Osmanoğlu, Arnavutköy yerel medya mensupları ve Arnavutköy esnafları katıldı.

 

“Rabbim inşallah mekan sahiplerine ve Arnavutköy’e hayırlı kılar”

Açılışta bir konuşma yapan Taşoluk Yeşil Cami İmamı Abdullah Usta Osmanoğlu, “Bölgemiz gün geçtikçe gelişiyor ve yeni iş yerleri açılıyor. Bugünde Necmettin Temiz ve Erol Boztepe beyin bölgemize kazandırmış olduğu cağ kebap salonunun açılışını gerçekleştiriyoruz. Rabbim inşallah burada ki mekan sahiplerine ve Arnavutköy’e bu mekanı hayırlı kılar. Yeni bir damak tadı, yeni bir lezzet. Arnavutköy zaten bu tür lezzetleri içinde barındırıyor ve buda Arnavutköyümüz için bir zenginliktir” dedi.

 

“Ailelere ayrılmış bir bölümümüzde mevcuttur”

Daha sonra bir konuşma yapan En Meşhur Cağ Kebap Salonu ortaklarından Necmettin Temiz açılışa gelen davetlilere teşekkür ederek, “Dostlarımız böylesine mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmadılar ve yanımızda oldular. Hepsine teker teker teşekkür ederim. Cağ Kebap salonumuz hizmete başlamıştır. Arnavutköylüleri salonumuza davet ediyoruz. Salonumuzda ailelere ayrılmış bir bölümümüzde mevcuttur” diye konuştu.

 

“Tüm Arnavutköylüleri salonumuza bekliyoruz”

En Meşhur Cağ Kebap Salonu ortaklarından Erol Boztepe’de bir konuşma yaparak, “Erzurum ilimizin vazgeçilmez lezzetlerinden birisi olan cağ kebabını Arnavutköylü vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Tüm Arnavutköylüleri salonumuza bekliyoruz. Ayrıca açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ve duaların ardından kurdele kesildi. Necmettin Temiz ve Erol Boztepe açılışa katılan davetlilerle teker teker ilgilendiler. Açılışta mehteran gösterisi de yapıldı. Açılışa katılan davetli ve misafirlere Cağ Kebabı ikram edildi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba