Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Haziran 2014

Arnavutköy’de Hava Durumu Nasıl Olacak ?

İstanbul’da dolu ve sağanak yağış, megakenti adeta esir aldı. Birçok ilçede su baskınları yaşanırken, insanlar ev ve işyerlerinde mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri kurtarma çalışması için seferber olurken, yağışların aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

İstanbul’da sel ve su baskınları ağırlıklı olarak Esenler, Eyüp, Arnavutköy, Bağcılar, Büyükçekmece, Üsküdar ve Ataşehir ilçelerinde etkili oldu.

Arnavutköy İçin 5 Günlük Hava Tahmini
Arnavutköy’de sağanak yağış etkisini göstermeye devam edecek. Salı günü hafif sağanak yağışlı, Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışlı, Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlı, Cuma gök gürültülü sağanak yağışlı, Cumartesi, gök gürültülü sağanak yağışlı olarak seyredecek. Meteroloji Genel Müdürlüğü yıldırım, dolu yağışı, kısa süreli fırtınayla birlikte su baskınlarına yol açan gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba