Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Mayıs 2012

Arnavutköy’de Okullar Hayat Olsun Projesi Gerçekleşiyor

Arnavutköy Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonuyla okullar hayat buldu.
Arnavutköy Merkez İlköğretim Okulu’nda bugün gerçekleştirilen programa İstanbul Valisi H. Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavut köy İlçe Kaymakamı S. Hürrem Aksoy, İlçe Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, muhtarlar, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Aksoy okullar için destek istedi
Açılışta Karadeniz yöresi halk oyunları gösterisiyle başlayan program, Arnavutköy İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Yasemin Şahin önderliğinde oluşturulan müzik korosunun muhteşem gösterisini izledi. Açılış konuşmasını yapan Arnavutköy İlköğretim Okul Müdürü Kenan Kılıçdere, destek ve emeklerinden dolayı başta belediye başkanı olmak üzere tüm ekibine teşekkür etti. Haşim Baltacı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in ülke çapında başlattıkları “Okullar Hayat Olsun” projesine destek olmak ve bölgede Suatlar ve Deliklikaya İ.Ö.O pilot okullar olmak üzere bu uygulamayı başlattıklarını, okulların çevre düzenlemesi, kütüphanelerinin zenginleştirilmesi v.b uygulamaları gerçekleştirdiklerini ve farklı okullarda bu projeyi gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. İlçe Kaymakamı S.Hürrem Aksoy’da bu projeye destek olan herkese teşekkür ederken, ilçede bunun gibi projelerin süratle yürütüldüğünü söyledi. Aksoy Vali Mutlu’dan ve Topbaş’tan destek istedi. Açılışa katılan vali H.Avni Mutlu ve Kadir Topbaş’a teşekkür etti.

“Destekler Sürecek”
Kadir Topbaş, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı projeyi takdir ettiğini ve destek vermekten gurur ve onur duyduklarını ifade etti. Eğitim dışında yapılacak yatırımlarda gecikme olduğunda derin kayıpların en az zararla kapatılabildiğine ancak, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde yaşanabilecek en ufak aksaklıkların izlerinin derin ve tamir edilmesinin oldukça zor olduğunu söyledi. İstanbul Valisi Hüseyin A. Mutlu da yapılan bu çalışmaları oldukça kıymetli ve geleceğe yapılacak en büyük yatırımlardan olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Mutlu Arnavutköy için desteklerinin devam edeceğini belirtti. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra ise öğrencilerin hobi bahçesine sebze dikmesiyle program sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Aziz Kadakal Vefat Etti

Aziz Kadakal Vefat Etti

Tasarım | Enba