Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Haziran 2016

Arnavutköy’deki Giresunlular İftarda Buluştu

Arnavutköy Giresunlular Derneği geleneksel hale getirdiği iftar davetini bu senede dernek binasının bahçesinde gerçekleşti.

Giresunluları dernek merkezinde iftar sofrasında buluşturan Arnavutköy Giresunlular Derneği’nin iftarına yoğun katılım oldu. İftar programına Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Şaban Karasakal, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve birçok Giresunlu vatandaş katıldı.
giresunlular1
“Her yıl katılım daha da çoğalıyor, bu da bizleri mutlu ediyor”
Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal iftar programında yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. Karasakal, “Bugün bizi kırmayarak geldiğiniz için teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi iftar programını geleneksel olarak her yıl düzenliyoruz. Her yıl katılım daha da çoğalıyor, bu da bizleri mutlu ediyor. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin” diye konuştu. Dernek Başkanı Ahmet Karasakal’ın konuşmasının ardından Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Dr. Adil Emecan, Eğitim Uzmanı ve İGEDER Başkanı Arif Dede, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Haşim Kirmanoğlu, Arnavutköy Ülkü Ocağı Başkan Yardımcısı Seyhan Mertoğlu, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı İbrahim Menteşe birer konuşma yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba