Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Çatışmalarda ağır yaralanan 25 yaşındaki Halil İbrahim Yiğit’in şehit olduğu öğrenildi.
Hakkari Yüksekova’da görev yapan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit, PKK’ya yönelik devam eden Pençe Kılıç Operasyonu’nu bölgesinde girdiği çatışmada ağır yaralanmıştı. Halil İbrahim Yiğit’in şehit olduğu öğrenildi. Şehidin Anadolu Mahallesi’ndeki evi Türk Bayrakları ile donatıldı. 25 yaşındaki şehidin nişanlı olduğu ve Temmuz ayında düğününün olacağı da öğrenildi. Şehidin naaşı Çarşamba günü düzenlenecek tören ile Edirnekapı Şehitliği’ne defin edilecek.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Arnavutköy’e Şehit Ateşi Düştü
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Sağanak Yağış Arnavutköy’de Hayatı Olumsuz Etkiledi
-
Arnavutköy’de Korkutan Çatı Yangını
-
Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu Stüdyo Konuğumuz Oldu
-
Karadeniz Hırçın – Arnavutköy Karaburun
-
Yeni Parti Arnavutköy’de Tekin Aras İlçe Başkanı Seçildi
-
Arnavutköy’de Okul Kantinleri Denetlendi
-
Sazlıbosna Köprüsü’nde Sona Gelindi
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Arnavutköy’de
-
Yeşilay Arnavutköy Şube Başkanı Gökhan Özten Stüdyo Konuğumuz Oldu
-
Yeni Parti Arnavutköy’de Ön Seçim
-
MHP Arnavutköy Yerel Basınla Buluştu
-
MasterChef Yarışmacısı Koray Saygı Arnavutköy Haberleri Stüdyosuna Konuk Oldu