Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 9 Temmuz 2012

Kaymakam Aksoy Muhtarları Ziyaret Ediyor

Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy muhtarları makamlarında ziyaret ederek mahallelerinin sorunları hakkında bilgi alıyor.
Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Muhtarı ve Arnavutköy muhtarlar Dernek Başkanı Fazıl Fidanı ve Merkez Mahallesi Muhtarı Mehmet Okal’ı ziyaret eden Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy her iki mahallenin de sorunları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Aksoy, “Muhtarlarımızı makamlarında ziyaret ederek sorunları dinliyoruz. Arnavutköy yeni gelişen ilçelerden birisi. Bu yüzden eksiklerimiz elbette var. Bu eksikleri muhtarlarımız aracılığıyla tespit ederek gidermeye çalışıyoruz. Arnavutköy’de bulunan muhtarlarımızı ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba