Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Temmuz 2012

Saadet Partisi Arnavutköy Teşkilatı Seçim Startını Erken Verdi

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Teşkilatı sokak sokak gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşları Saadet partisine davet ederek üye güncellemesi ve üye taraması yapıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal, “Vatandaşlarımızla biraraya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunları yetkili mercilerle paylaşarak çözmeye çalışıyoruz. Bunun yanında üye taraması yapıyoruz ve böylelikle seçim çalışmalarımızı da başlatmış bulunuyoruz. Bu hafta Taşoluk mahallemizdeydik her Pazar mahallelerimizi dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz – Zafer Kara

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba