Ana Sayfa MANŞET 5 Mayıs 2014

Arnavutköyspor Kongreye hazırlanıyor

Arnavutköyspor Kulübü Olağan Kongresini 11 Mayıs Pazar günü gerçekleştiriyor. Kulüp Lokali’nde gerçekleştirilecek olan Olağan Kongre’de Aziz Kadakal’ın kulüp başkanlığı görevine devam etmesi bekleniyor. Kulüp Başkanlığı için başka bir adayın müracaat etmediği kongre için hazırlıklarını sürdüren Arnavutköyspor Kulübü yetkilileri, tüm delegelerin kongreye katılmaları yönünde çağrı yaptı.
2014-2015 sezonunda 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Arnavutköy’ün en köklü kulüplerinden Arnavutköyspor’da olağan genel kurul ile ilgili kısa bir açıklama yapan Arnavutköyspor Kulübü Başkanı Aziz Kadakal, amaçlarının Arnavutköyspor’u hak ettiği yerlere getirmek olduğunu söyleyerek; “Bizler diyoruz ki kısıtlı imkanlarla da olsa bu kulübümüze sahip çıkarak yılların getirmiş olduğu bu değeri heba etmeyelim. Bu manada yeni oluşturulacak olan yönetim kurulu ile daha güçlü bir Arnavutköyspor ilk hedefimiz olacaktır. Bu manada tüm Arnavutköy’lüleri kulüplerine sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

haberaktivite.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

327 KADIN POLİS MEZUN OLDU

327 KADIN POLİS MEZUN OLDU

Tasarım | Enba