Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Ağustos 2016

Aksa Koleji’nden Anlamlı Destek

Aksa Okulları FETÖ tarafından gerçekleşen darbe girişiminde şehit olan vatandaşların çocuklarına anlamlı destek.

Arnavutköy Taşoluk’ta bulunan Aksa Okulları darbe girişimi sırasında sokağa çıkarak tanklara geçit vermeyen ve şehit düşen vatandaşların çocuklarına anasınıfından üniversiteye kadar yüzde 100 burs imkanıyla ücretsiz eğitim verecek.

Aksa Okulları Kurucu Müdürü Süleyman Tunahan darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlara rahmet dileyerek, “Ülkemiz çok büyük bir hainlik ile karşı karşıya kalmıştır. 15 Temmuz akşamı asker kılığına giren hainler demokrasimize darbe vurmak için hareke geçmiştir. Ama Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla vatandaşlarımız sokağa çıkarak darbeyi önlemiştir. Darbeciler vatandaşımızın dik duruşuyla amaçlarına ulaşamamıştır. 15 Temmuz akşamı vatandaşlarımız siyasi görüşlerini bir tarafa bırakarak birlik olup yeniden demokrasimize sahip çıktı. Darbe girişimi nedeniyle hainlere göğsünü siper ederek şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba