Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Ağustos 2016

Arnavutköy’ün İlk ve Tek Koleji Açılıyor

Arnavutköy’ün sevilen iş adamlarından Süleyman Tunahan eğitime destek vererek ilçenin ilk ve tek koleji olan Aksa Okulları’nı Taşoluk’ta açıyor.

Arnavutköy’de 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek kampüs bölgenin ilk ve tek özel okul olma özelliğini taşıyor. Aksa Okulları’nın Sultangazi ve Arnavutköy şubeleri olmak üzere iki adet kampüsü bulunuyor. Arnavutköy’de eğitime yeni bir bakış açısı kazandırarak akademik eğitim ve rehberlikle hem velilerin hem de öğrencilerin beklentilerine cevap vererek öğrencileri ve velileri Arnavutköy Aksa Okulları’na davet ediyor.

Hayal ettik, tasarladık, yaptık
Uzun yıllardır eğitimin içinde olduklarını belirten Kurucu Müdür Süleyman Tunahan “İyi bir özel okul nasıl olmalı hayalinin peşindeyiz 5 yıldır. Ve hayalimizin sonucu olarak Aksa Okulları‘nı kurduk. Bütün özel okulları fiziki olarak ve eğitim programları olarak inceledik. Olumlu bulduklarımızı eğitim programımızın içine aldık, olumsuzluklar için tedbirler ürettik. Okul binamızı planladık, yaptık. Eğitim programımızı planladık, geliştiriyoruz. Öğretmen kadromuzu planladık, oluşturuyoruz. Özetle, gerekli her adımı planladık, uyguluyoruz. 15 yıldan fazladır bölgede hizmet sektörünün içindeyiz. 5 yıldır okul öncesi kurumlarımızda öğrenci yetiştiriyoruz. Hayalimiz, uğraşımız, faaliyet alanımız, yatırımımız, uzmanlık alanımız eğitim” diyerek uzun yıllardır eğitimle iç içe olduklarını belirtti.
aksa-koleji1
Etkin yabancı dil
Yabancı dilin önemine değinen Tunahan, “Yabancı dil günümüzde çok önemli. ‘Anlıyorum ama konuşamıyorum’ İngilizcesini, pratik ve uygulama ağırlıklı eğitim modeliyle ‘Anlıyorum ve konuşuyorum’ çizgisine çekiyoruz. Okulumuzda İngilizcenin yanı sıra Almanca ve Arapça olmaz üzere iki yabancı dil eğitimi verilmektedir. Veli İngilizcenin yanında ikinci yabancı dil olarak öğrencimize Almanca yada Arapçayı seçmektedir. Her gün saatlerce yol giderek, yorgun ve bitkin çocuklar için üzülüyoruz. Bölgenin ilk ve tek özel okulu olarak yanınızdayız. Değerler eğitimi programım ile bu toprakların değerlerini çocuklarımıza nakış nakış işlerken, çağdaş dünyanın ihtiyaç duyduğu donanımlı bireylerle dünya vatandaşı yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Uygun maliyet, 18 kişilik sınıflar
Uygun maliyetlerle hizmet verdiklerini ifade eden Kurucu Müdür Süleyman Tunahan, “Özel okulda çocuk okutmayı, belli bir zümreye ait olmaktan çıkarıp, çocuğunun geleceğini düşünen insanımızın rahatlıkla karşılayabileceği, uygun fiyat politikası uyguluyoruz. Çok büyük bir kampüs yapmak yerine, her çocuğun yakından takip edilebileceği, yakın ilgi gösterebilecek, 18 kişilik sınıflar ve toplamda 350 kişilik bir okul kurguladık” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba