Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Ağustos 2016

Yerdelen Ailesinin Mutlu Günü

Sarot Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yerdelen’in oğlu Enes Yerdelen dünya evine girdi.

Düğüne Milli Görüş lideri ve Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, Sarot Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yılmaz, Milli görüş camiasının tanınmış isimlerinden Mehmet Talu, Abdülmetin Balkanlıoğlu, Saadet Partisi İstanbul il Başkanı Birol Aydın ve yönetimi, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık ve yönetimi, Saadet Partisi Sultangazi ve Gaziosmanpaşa yönetimleri, Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Bolu Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, İş adamı Ruhi Tuncel, Arnavutköy Belediye Eski Başkanı Bayram Eminel, Fenerbahçe Arnavutköy Temsilcisi ve MHP Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı Ferit Fidan, STK temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve birçok vatandaş katıldı.
Yerdelen2
Dualar ve ilahiler okundu
Başakşehir Konistan Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde Yerdelen ve Tekgöz ailesi misafirlerini kapıda karşılayarak teker teker ilgilendi. Kuran tilaveti ile başlayan düğünde dualar ve ilahiler okundu.
Yerdelen3
“Allah sizlere ve tüm ümmete iki cihan saadeti nasip etsin”
Misafirleriyle teker teker ilgilenen Sarot Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Yerdelen, “Çok değerli misafirler şahsım adına ve ailemiz adına bu mutlu günümüzde değişik illerden ve ilçelerden gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Allah sizlere ve tüm ümmete iki cihan saadeti nasip etsin. Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Allah razı olsun” diyerek katılımcılara teşekkür etti.
Yerdelen1
Erbakan, “Onların peşinden koşmak son derece yanlış bir davranıştır”
Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ise yaptığı konuşmada ailenin toplum için önemine vurgu yaparak, “Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan evli çiftler cennete de eşleriyle birlikte giderler derdi ve bu sebeple ömür boyu mutluluklar demenin eksik olduğunu belirtir, ebedi saadetler diliyorum derdi. Bizde evlenen çiftimize ebedi saadetler diliyoruz. Hocamız ayrıca Avrupa kokuşmuş, içi çürümüş, çökmeye mahkum olmuş bir topluluktur. Onların peşinden koşmak, bizi kabul etsinler diye mücadele etmek son derece yanlış bir davranıştır diye belirtirdi. Onların kokuşmuş içi çürümüş olmasını da temelde orada aile müessesesinin ortadan kalkmış olmasına bağlardı. Bu sebeple Allah’ın emrine uyularak yapılan bu nikah merasiminin ne kadar önemli bir adım olduğunu görmüş oluyoruz. İki tane kardeşimiz Allah’ın emrine uygun bir şekilde evleniyorlar, yuva kuruyorlar ve böylece toplumumuzun temelini oluşturacak, sarsılmaz bir bütün olarak gelecek nesillere taşıyacak olan aile müessesesinin temelini atmış oluyorlar. Çiftimize ebedi saadetler diliyorum” dedi.

Düğünde sinevizyon gösterimi yapıldı ve ilahiler okundu. Düğün hatıra fotoğraflarının ve aile fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba