Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Ağustos 2016

Gazeteci Telat Çabuk’u Kaybettik

Bizim Bakış Gazetesi’nin Kurucusu Telat Çabuk geçirdiği kalp krizi sonucu 54 yaşında hayata veda etti. Kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çabuk, dost ve arkadaşlarını üzdü. Cenazesi öğle namazına müteakip Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Ordu’ya götürüldü.

Ordu’da gözyaşları arasında toprağa verildi
Merhum Çabuk, Ordu Bucak Mahallesi Fatih Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Öcelli Mahallesi’nde ki aile kabristanında toprağa verildi. Cenazeye Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, sanatçı Güngör Coşkun, Aydın Beyoğlu ve çok sayıda vatandaş ile basın mensupları katıldı.
İstanbul Yerel Medyası’nın çok yakından tanıdığı ve sevdiği isim olan Telat Çabuk’un sahibi olduğu gazete bugüne kadar pek çok yazılamayanı yazması, üzerine gidilemeyen birçok konunun üzerine gitmesiyle tanınıyordu. Ayrıca bir dönem siyasete giren Telat Çabuk, 1999 yerel seçimlerinde Hadımköy’den Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Arnavutkoyhaberleri.com olarak Telat Çabuk’a Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba