Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Ağustos 2017

Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nda Bayrama Özel Fırsatlar

Arnavutköy’de bulunan Aslı Çelik Mutfak Eşyaları bir çok markanın özel yetkili servisi olarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca bir çok firmanın özel yetkili servisi olarak Arnavutköylülere hizmet veriyor.

Endüstriyel mutfak eşyalarında sıfır eşya satımı, ikinci el alım satımı, tamiri, bakım A’dan Z’ye herşey Aslı Mutfak Eşyaları’nda. Ayrıca ürünlerinizin parçalarını da temin edebilirsiniz. Aslı Mutfak Eşyaları müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutmaktadır. Karaca, Arzum, Taç, Tefal, Schafer, Fakir, Arnice, Emsan, Hisar, Aksel, Vatan, Üret, Remta, Bilge, Meşale,  Korkmaz, Falez, Rematta, Duran Çelik, Bernardo, Kayalar, Ünal, Öztiryakiler, Özkent, Sofram, Mizan, Aker gibi ünlü markaların satışını da yapmaktadır.

Bayrama özel fırsatlar için Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nı ziyaret edebilirsiniz…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba