Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Mart 2016

Başkan Baltacı’dan Beşiktaşlılar Derneğine Ziyaret

Arnavutköy’ün ilk taraftar derneği olarak kurulan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği her geçen gün büyümeye devam ediyor. Üye sayısını hızla artıran Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’yı ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Arnavutköy’ün ilk resmi taraftar derneği olan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yöneticilerine böyle bir derneği Arnavutköy’e kazandırdıları için teşekkür eden Başkan Baltacı; “Arnavutköy’de ilk defa taraftar derneği kuruldu. Derneğin kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Sporun ve özellikle de futbolun birleştirici gücünü hepimiz biliyoruz. Çok güzel bir dernek merkezi hazırlamışsınız, bunun için de ayrıca takdir ediyorum sizleri. Bu manada bu sezon güzel futbol oynayan Beşiktaş’a da şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Başkana Beşiktaş Atkısı Hediye Edildi
Anavutköy merkezinde bulunan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’ni kendisi de Beşiktaşlı olan Özel Kalem Müdürü Menaf Batur ile birlikte ziyaret eden Baltacı’ya, dernek başkanı Emrah Gürsu Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği hakkında bilgi verdi. Arnavutköy’de ciddi bir Beşiktaşlı taraftar kitlesi bulunduğuna vurgu yapan Gürsu, “İstedik ki Beşiktaşlı dostlarımızla bir araya gelebileceğimiz bir mekanımız olsun. Birlikte maçlarımızı izleyelim, zaman zaman genç kardeşlerimize Beşiktaş’ı, Beşiktaşlılığı anlatalım. Dernek merkezimizde sohbetler edip, kitap okuyalım, paneller, seminerler düzenleyelim. İlerleyen haftalarda sayın başkanımız Fikret Orman’ın da katılımlarıyla görkemli bir açılış yapmayı arzu ediyor ve bu manada da Arnavutköy’ün ilk taraftar derneği olan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’ne sizlerin de desteğini bekliyoruz” dedi. Baltacı’nın ziyaretinde dernek yöneticileri Evren Gürgür, Ersin Önalan, Taylan Ergün de hazır bulundu. Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı’ya Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nin atkısı hediye edildi.

Haberaktivite

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba