Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 9 Haziran 2014

Ercan Üner: Başkanlığa Yeniden Aday Olmayacağım

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı ve Arnavutköy Belediyespor Kulübü Başkanı Av. Ercan Üner Belediyespor kulüp başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Av. Ercan Üner Arnavutköy’de bulunan yerel basın ve internet medya habercileri ile kahvaltı da bir araya geldi.
Kahvaltı da İlçe Başkanı Ercan Üner Basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Sohbet havasında gecen kahvaltı da Ercan Üner, yerel seçimler ve Belediyespor ile ilgilide açıklamalarda bulundu.

“Belediyespor Başkanlığına aday olmayacağım”
Bölgesel amatör Lig’de başarıdan başarıya koşan ve ligi şampiyon olarak bitiren Arnavutköy Belediyespor, 3. Lig’e çıkabilmek için oynadığı playoff mücadelesini penaltı atışları sonucunda kaybetmişti. Söylentilere açıklık getiren Üner, önümüzdeki hafta yapılacak olan kongrede Arnavutköy Belediyespor’un kongresine yeniden Başkan aday olmayı düşünmediğini söyledi ve çok yıprandığını da ifade etti. Üner, “Gönül isterdi ki Arnavutköy’ümüzde bir futbol takımımız da Türkiye 3. Ligi’nde mücadele etsin. Çok uğraştık, çok istedik ama olmadı. İnanın çok üzüldük ancak nasipte yokmuş demek ki” dedi. Arnavutköy’de ciddi bir spor bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ve bunun için de büyük bir çaba sarfettiklerini ifade eden Üner, yeterli desteği göremediklerinden yakındı ve ekledi; “Ne yazık ki Arnavutköy’ün bu bilinci oluşturması için birkaç yıla daha ihtiyaç var. İmkanlar el vermediği için yeni dönemde belki de ligden çekilebiliriz bile” dedi.

Arnavutköy Belediyespor’a destek için düzenledikleri dayanışma gecelerine bilet satmaya çalışırken bile insanların bunu yanlış yorumlayarak sanki birilerinden rüşvet istiyormuşuz gibi bir hava verdiklerini söyleyen Üner; “Bu tutum inanın bizleri yaraladı ama hevesimizi, arzu ve isteğimizi hiç kırmadı” diye konuştu.

Yeni kurulan Arnavutköy Kültür ve Medeniyet Derneği’nde görev aldığını belirten Ercan Üner, Arnavutköy de sosyal faaliyet alanında çalışmalarda bulunmak istediğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgilide görüşlerini paylaşan Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, “Başbakanımızın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba