Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Haziran 2014

MHP’de Yüksel Emir tamam gibi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Emir’in atandığı iddia ediliyor. İl Başkanlığı tarafından yönetim listesi oluşturması istenen Emir’in Genel Merkez tarafından da onaylanarak yeni ilçe başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ardından Genel Merkez tarafından İstanbul İl Yönetimi’nin feshedildiği Milliyetçi Hareket Partisi’nde ki belirsizlik devam ediyor.

Yeni Başkanlar atama ile belirlenecek
İstanbul İl Yönetiminin feshedilmesinin ardından Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı’na atanan Mehmet Bülent Karataş, ilçe başkanlıklarında revizyona gitti. İstanbul’daki 39 ilçenin neredeyse tamamının ilçe başkanlarının görevden alındığı MHP’de yeni ilçe başkanlarının atama usulü ile göreve başlaması bekleniyor.
Sonucu merakla beklenen ilçe başkanlıklarından birisi de Arnavutköy oldu. Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ederek oy potansiyelini Arnavutköy’de neredeyse iki kat artıran Arnavutköy’de yeni ilçe başkanının kim olacağı merakla beklenirken 3 ismin İl Başkanlığı’na liste verdiği öğrenildi.

Babacan ve Taşkın da talip olmuştu
Yaklaşık 5 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten eski başkan Fatih Babacan ve Taşkın Özdemir’in yönetim listelerini İl Başkanlığı’na verdiği biliniyordu.

Son günlerde adı sıkça dillendirilen ve 30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP’nin Arnavutköy Belediye Başkan Adayı da olan deneyimli siyasetçi Yüksel Emir’in ise İl Başkanlığı tarafından kendisine yönetim listesi hazırlaması yönünde teklifte bulunulduğu ve Emir’in yönetim listesini İl Başkanlığı’na sunduğu ifade edildi. Yüksel Emir’in adının resmi olarak önümüzdeki günlerde açıklanarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin Arnavutköy İlçe Başkanı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

haberaktivite.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TÜRKİYE GEÇİLMEZ

TÜRKİYE GEÇİLMEZ

Tasarım | Enba