Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Şubat 2019

Cemal Türkkan Merkez Mahallesi Muhtarlığına Aday

Arnavutköy’ün tanınan isimlerinden Cemal Türkkan Merkez Mahallesi Muhtarlığına Aday oldu.

Çalışmalarına başlayan Cemal Türkkan, “Vatandaşlarımızın telkinleri sonucunda Merkez Mahallesi’ne muhtar adayı oldum. Mahallemize hizmet etmek istiyorum. Uzun yıllardır Arnavutköy’de yaşıyorum. Bu nedenle mahallemizin sorunlarını yakından biliyorum. Belediye, kaymakamlık gibi kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak mahallemizin sorunlarını çözmek için çaba göstereceğiz. Mahallemizde her kesimden vatandaş yaşamaktadır. Mahallemizde oturan herkesin oyuna talibim, desteklerini bekliyorum” diyerek mahalle sakinlerinden destek istediğini ifade etti.

Cemal Türkkan Kimdir?
1958 yılında Yugoslavya’da dünyaya gelen Cemal Türkkan, 1969 yılında İstanbul’a taşındı. 1985 yılında Arnavutköy Merkez Mahallesi’ne yerleşen Türkkan, burada dekorasyon işiyle meşgul olmuştur. Yıllarca bu mesleğini sürdüren Cemal Türkkan, birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba