Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Eylül 2020

CHP Arnavutköy Aşure Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı, Arnavutköy Cumhuriyet Meydan’ında  vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Programa CHP 3. Bölge Milletvekilleri Özgür Karabat ve Sibel Özdemir, CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban, Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, Arnavutköy Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Serhat Küçük ve Ayhan Örs, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Murat Kantekin, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Özlem Kutbay yaptığı açıklamada, “Birlik, beraberlik ve bereketin bir kapta cem olduğu sevgiyi ve muhabbeti paylaştığımız aşuremizi hep birlikte dağıtımını yaptık. İnsanlarımızın birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyaç duyduğuna tanık olduk. Bölgemizde barış ve kardeşlik içerisinde 1 Eylül Dünya Barış gününü kutladığımız günün sonrasında bu tarz bir paylaşım ile bir araya geldik” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba