Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Mart 2015

CHP Arnavutköy Kadın Kolları Başkanlığından Kadınlar Günü Programı

CHP Arnavutköy Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir program düzenledi.
Arnavutköy Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenlenen programa CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Milletvekili Aday Adayları, CHP İl yöneticileri, CHP Arnavutköy ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

 

CHP Arnavutköy Kadın Kolları Başkanı Nuray Kuruçay programda bir konuşma yaparak, “Bugün dünyada Emekçi Kadınlar Günü, tarlada çiftçi, fabrikada işçi, evinde aşçı, bakıcı, okulda öğretmen, inşaatta mühendis, mimar olan emekçi kadınların günü. Hepimizin günü kutlu olsun. Bizler Kurtuluş Savaşı’nda cephede cephane taşıyan Elif Nineyiz. Biz ki savaşlarda erkeklerin yanında kurşun sıkan kahraman kadınlarız. Biz ki anayasal haklarımıza el uzatılmasın diye yerlerde sürüklenen, biber gazı yiyen cesur kadınlarız. Büyük önder Atatürk diyor ki; “Ey kahraman kadın. Sen yerlerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” Ne yazık ki başta kadınımız, gencimiz ve çocuklarımız; müzikten sanattan ve spordan yoksun gerici bir eğitim sistemi içinde bilgisiz, becerisiz ve donanımsız bırakılmaya çalışılıyor. Kadınlarımız dünyada ve ülkemizde şiddete maruz kalıyor. Kadına şiddete her zaman hayır dedik ve yine hayır diyoruz. Her şeye rağmen biz kadınlar mücadelemizi sürdürecek ve haklarımızı savunacağız” dedi.

 

Kadın Kolları Başkanı Nuray Kuruçay’ın konuşmasının ardından, CHP İlçe Başkanı Nazım Asan ve milletvekili aday adayları birer konuşma yaptı.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Serkan Adar Meclise Talip

Serkan Adar Meclise Talip

Tasarım | Enba