Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Aralık 2015

Keskin; Arnavutköy’de yaşanan olumsuzlukları yakından takip edeceğiz

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Keskin, yerel basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında önemli mesajlar veren Keskin, kurultay sonrasında sert muhalefet yapacaklarının sinyalini verdi.

CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Keskin konuşmasında kamuoyunda “17-25 Aralık yolsuzluk ve hırsızlığın gün yüzüne çıktığı bir haftadır” yani tuzun koktuğu bir süreçtir” diyerek ülke gündemine de değindi. “Türkiye tarihinin gördüğü en büyük yolsuzluk ve hırsızlığın yaşandığı dönem” olduğunu kaydeden Mustafa Keskin, Dolar ve Euroların sıfırlandığı, para sayma makinelerinin ortaya çıktığı rüşvetçi Rıza Zarraf’ların hayırsever olarak ödüllendirildikleri bir dönemdir” diyerek 17-25 Aralık olaylarına atıfta bulundu. Mustafa keskin önümüzdeki süreçte partisinin İstanbul il kongresinin ardından da büyük kurultayın yapılacağı bir süreci yaşayacaklarını kaydederek, CHP Arnavutköy ilçe örgütü olarak Arnavutköy’de yaşanan olumsuzlukları yakından takip edeceklerini kaydetti.

“Projelere destek vereceğiz”
Mustafa keskin CHP’nin her projeye karşı çıkıyor algısının yerleştirilmeye çalışıldığına dikkat çekerek sözlerini şöyle devam etti. “Biz CHP olarak ülke menfaatlerine, milli menfaatlerimize ve milletimizin menfaatlerine ters düşmeyen hiç bir projeye hayır diyerek ters düşmedik. Ülkemizin ve milletimizin menfaatine olan her güzel projeye evet diyerek destek vermiş bir partiyiz” dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Keskin, “CHP Cumhuriyet’in kurulmasına öncülük eden köklü bir partidir. Bundan dolayı ülkemizin ve milletimizin refahı, kalkınması ve barışı için her zaman projelere destek vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba